| Liliana213sy a întrebat:

Credeți că jocurile video pot afecta o relație? Nu locuim împreună, pe viitor dacă ne vom căsători.
Prietenul meu se joacă, nu știu cât de des, iar eu nu prea sunt de acord cu ele dacă devin un exces. I-am spus părerea mea, dar nu știu dacă mereu îmi spune când se joacă. Cum ar trebui să gestionez această situație ca să nu creeze probleme între noi?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, dacă el este dependent de jocuri. Că altceva nu stie.

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde. Tu acum te plangi doar pentru ca stii ca el se joaca? Sau chiar ai des momente cand nu vorbeste cu tine pentru ca se joaca?
Eu de exemplu, am ca hobby jocurile video, dar cand e vorba sa iesim undeva sau sa imi petrec timp cu prietena mea, le las.

Depinde si ce fel de viata ai si tu. Daca nu ai deloc prietene cu care sa iesi si singurul tau hobby este prietenul tau, atunci sa stii ca aici e problema ta.

Concluzia, e sa gestionezi situatia dupa posibilitati si dupa caz. Daca prietenul tau se joaca zilnic si mai mult de 2 ore, atunci e clar o mica dependenta la mijloc, Insa daca nu este cazul si tu doar vrei sa stai lipita de el constant, vina cade la tine in careu.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu știu ce relație este intre voi daca el nu își face timp pentru tine.

| Miruna333 a răspuns:

Da, clar ca pot afecta o relatie. Sunt persoane care se joaca cu orele. Eu personal nu as accepta acest lucru. Inainte sa te gandesti la casaotorii si de genul, locuiti impreuna sa vezi cu adevarat ce si cum, nu faci prostia sa nu locuiesti cu el o zi inainte sa va casatoriti ca dupa puteti divorta imediat. Este necesar sa il cunosti cu adevarat, sa ii vezi toate laturile, inainte sa iei decizii mari. Nu prea poti gestiona daca nivelul este avansat. Si iarasi, din moment ce nu stati impreuna, el poate sa zica orice