Pai cu ce sa te distrezi daca nu ai banii tai pusi deoparte? Depinde ce viata ai... Daca ai unu cu bani care sa te intretina ce ti-ar mai trebui banii tai? daca nu.eu zic sa iti revizuiesti situatia materiala si sa te gandesti sa strangi niste banuti...
Bye
Trebuie sa iti traiesti viata. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa cheltuiesti bani de numai poti. Daca situatia materiala iti permite poti sa economisesti macar putin.
Cred ca ar trebui sa-ti traiesti viata! Gandeste-te ca vei imbatrani si atunci vei regreta ca nu ti-ai trait viata.
Cat esti tanar si frumos poti face ce vrei dar cand vei imbatrani: Cine crezi ca se va mai uita la tine? Bucurate de tinerete caci nu o vei mai avea! Ea trece foarte repede! Te asigur.Cu toate ca o stii!
Nu deveni un om care are doar grija de cati bani are! Traieste-ti viata din plin, distreaza-te si bucura-te de tot ce iti place! Asta nu inseamna sa nu ai nici un ban in buzunar, dar asta inseamna sa ai un profit si sa iti traiesti viata la maxim!
Eu cred ca ar fi bine sa inveti sa traiesti, inainte de toate. Viata sau macar o clipa." A-ti trai viata" nu inseamna ce spui tu acolo, ci lucruri simple si mici (aparent), dar profunde. In fond, astea sunt miracolele si toata frumusetea. Nu ce e scump si mare, ci ce este mic si gratis. Incerca sa privesti dincolo de barierele impuse de societate. Chiar crezi ca hainele, bijuteriile si cluburile reprezinta adevarata fericire? Asta inseamna viata? Eu zic sa te "asculti" mai mult si sa faci ce simti, iar daca tu vrei lucruri materiale... atunci bucura-te de astea. Nu trebuie sa dai vreo explicatie nimanui, sa te justifici. Daca iti dai seama ca vrei altceva, urmeaza-ti dorintele. Nu-i mai intreba pe altii in legatura cu ce trebuie sa faci (mai ales cand e vorba de "viata"), intreaba-te pe tine. Eventual poti sa-i intrebi ce fac ei, in sensul asta (dar pe prieteni si pe oamenii pe care ii admiri si ii iubesti, nu altii), doar orientativ... Poate gasesti ceva ce-ti place, ce simteai si tu, dar inca nu realizasei. Fa ce simti, doar atat, nu te lua dupa altii. Gandeste pentru tine, nu te lasa influentata! Vei regreta apoi.
Posibil ar fi mai bine sa ai o oarecare limita.
daca nu este ''unul'' care ar putea sa-tsi ofere bijuterii, distractsie etc.alintate singurica cu ce poti dar foloseshte toutl cu minte, no sa-tsi strice nimic vreo 2 bani pushi de-o parte; ) =*
Distreazate! esti tanara inca. apoi la. 27 30de ani ce o sa faci. pana si atunci trebuie sa te distrezi ca o sa ajungi al 50. si o sa iti para rau :X Distractie!
Depinde de situatia ta financiara; daca muncesti si ai un venit decent, e ok; daca stai pe banii parintilor parca nu e asa fain sa ii faci praf la 23 de ani; daca stai pe banii unuia ma abtin de la comentarii ca sunt total impotriv unui astfel de comportament;
Numai ca daca ai un scop in fata (sa iei casa, sa vezi de sanatate etc), fa-le pe alea intai cat stai bine cu banii ca nu se stie; daca ai siguranta venitului e ok sa te distrezi;
Eu personal la 20 n-am cum sa fac niciuna din astea si nici prea curand nu vad posibilitati, da nu-i stres ne descurcam ca e recesiune.
Spor la distrat daca ai cu ce!
Pune destui bani la o parte si apoi fa-ti de cap... dar nu din banii pusi deoparte, din cei pe care ii ai in prezent de chetuit!