Pentru ca si majoritatea femeilor nu mai sunt serioase. Ele stiu ca au o marfa care se poate vinde dar raman tot a lor. Iar barbatii isi iau masuri de precautie.
Trebuie să sti si tu sa alegi si in cine sa ai incredere. Daca tu il iei pe unu dintr-un club, sau ce fluieră după tine pe strada nu te astepta sa te si ia de nevasta.Si daca tot se intampla sa întâlnești un bărbat intr-o anumita conjunctura ai si tu răbdare sa il cunosti, sa vezi ce intenții are si dupa sa te culci cu el si sa pui suflet.
Nici inainte nu erau seriosi. Erau doar fortati de societate sau de lege sa respecte niste aparente. In rest... Dumnezeu cu mila si pe timpuri.
DA
ce descrii tu se numeste soarta SI carisma
fiecare om are soarta proprie, si sunt cazuri in care nu intalnesti persoana potrivita, ci numai ciurucuri
in plus mai e si carisma, sunt persoane care au o figura care efectiv nu poate inspira dragoste, decat daca intalneste persoana CU ADEVARAT POTRIVITA
bun venit in realitatea reala... life is a BlTCH and we are the clients!
Fetele serioase au charisma de... fete serioase
cu care ai relatie si ajungi sa te casatoresti, nu ti-o tragi odata si apoi uiti numele cum faci, cu gagicile din club
FIECARE PERSOANA ARE CHARISMA insa tipul de charisma difera serios de la om la om
si ca sa iti dau un exemplu categoric, Gal Gadot E ABSOLUT PERFECTA CA WONDER WOMEN din TOATE punctele de vedere, rar am vazut o persoana mai potrivita pentru rol, insa Brie Larson e buna dar nu cu adevarat buna ca, Captain Marvel, din cauza ca are vocea PREA SUBTIRE si... CHARISMA de chick (gagicuta)... adica nu reuseste sa para destul de autoritara ca sa o consideri cea mai mare si mai tare din tot universul Marvel/Avengers, oricat de buna actrita ar fi si oricat ar incerca, tot ii scapa cate un cuvant sau gest
De unde stii tu cum era lumea inainte?
Si fetele/femeile sunt la fel.
Trebuie sa stii sa cauti, si sa nu te atasezi de persoana nepotrivita.
Nu doar bărbații sunt de vină și noi, femeile (unele) adică din ce in ce mai puține fete cuminți care să nu sară în patul oricui...
Dacă tu ești fată cuminte draga mea, vei gasi un băiat care să te prețuiască cu toată inima lui ( dacă nu ai gasit deja )
Mulțumesc!
Crezi ca doar bărbații sunt asa? Crede-mă că nu prea mai sunt fete care cauta o relație serioasă!
anonim_4396 întreabă: