Da. Cel putin pentru mine exista. Pana nu demult, "cea mai buna prietena a mea" era un baiat. dar s-a mutat si nu mai tinem legatura...mai vbim doar in caz ca ne intalnim...imi pare rau pentru ca era genul de baiat cu care puteai vbi despre orice si arata si extraordinar de bine, dar nu am fost niciodata atrasa fizic de el. deci: da, prietenia intre fata si baiat poate exista.
Nu scrie nicaieri ca nu.Desi multi spun "Nu se poate. Unul dintre ei sigur e atras fizic de celalalt." eu cred ca o asttfel de prietenie se poate.Si in plus, sunt foarte multe beneficii. Tu ca fata ii poti spune anumite "secrete" si el la fel. Spun asta deoarece unul din prietenii mei(cei putini dar buni), e baiat.
In aceasta situatie trebuie sa ai grija deoarece nu se stie ce poate ascunde cel/cea de langa. Poate asa zisa prietenie care o ofera e de fatada.Cred intr-o astfel de prietenie, dar cei doi trebuie sa se cunoasca bine si de mult timp.
Normal!
Inca eu nu am prietene! Ci prieteni. Pentru ca fetele sunt de obicei cu 2 fete. Asa ca cel mai bun prieten al meu este un baiat
Absolut, e chiar fun si mi-ar lipsi daca nu ar fi cateva astfel de prietenii! Sunt un prieten de incredere si care poate iubi neconditionat si ma bucura enorm sa comunic si sa ma bucur de compania unor persoane deosebite. E mai greu pana le conving sa fim doar amici, dar cele inteligente inteleg ca asa e cel mai bine
Bineinteles.Baietii sunt niste subiecte inepuizabile
Cel mai bun prieten al meu e un baiat macho dupa standardele de azi.Toata lumea a incercat sa bage strambe intre noi si tot intre 4 ochi ne-am lamurit.Si acum cand privesc inapoi si cand ma gandesc prin cate am trecut impreuna nici nu imi vine sa cred ca vorbesc despre acelasi om.Ne-am schimbat dar am ramas aceeasi
Eu cred ca pot fi atata timp cat nici unil dintre cei doi nu depaseste acea granita dintre prietenie si iubire. Uneori un prieten ca si cel mai bun prieten este mai bun decat o fata...
Da, cred ca da dar. de multe ori in adolescenta nu prea se termina bine relatiile de genul asta. Nu spun ca nu e posibil si chiar e f frumos sa ai un prieten bun cu care sa vorbesti mai multe decat cu o fata poate
De ce nu? Scrie undeva că e interzis? Și eu am o BFF și sunt băiat. Mă înțeg de minune cu ea și chiar nu mi-aș imagina cum ar fi fără ea. BFF e și colega mea de clasă. Nu știu ce aș face dacă s-ar muta la alt liceu și nu aș mai putea să o văd într-o bancă oarecare și să-mi zâmbească. Deci da, poate exista o relație foarte strânsă de prietenie dintre un băiat și o fată?
EuTeIubescBa întreabă:
Rux_5597 întreabă:
AleXisAleXis întreabă: