Era sa scriu un roman, cand tocmai mi-am amintit de un videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=xQsYU5BYRk8
Nu-ti agata toata dragostea de o fiinta omeneasca. Chiar si cei dragi sunt oameni ca si noi -pot sa greseasca si pot sa aleaga.
Fata nu a fost educata sa fie statornica si consecventa. Chiar daca intotdeauna exista cineva mai bun ca noi, asta nu inseamna ca trebuie sa parasim sau sa daramam tot ce am construit pana acum.
Sunt sigur ca si ea sufera, si cred ca nu stie cum sa procedeze. Tocmai de aceea spun ca perioada adolescentei nu este un timp in care sa ne indragostim, pentru ca tinerii nu sunt deloc stabili in relatiile dintre ei.
Toti oamenii trebuie sa invete sa ramana fideli relatiei de prietenie pe care o au; sau daca nu, sa nu intre in relatie. Pentru ca nu ne putem juca cu inimile oamenilor. Fata aceasta trebuie sa cunoasca lucrul acesta; cineva trebuie sa i-l spuna. Altfel, va rani din nou pe altcineva. Va sufeir iarasi, iar la final nu va mai putea sa iubeasca; pentru ca orice dezamagire in dragoste va face ca inima sa nu mai aiba puterea de a iubi.
Tu nu iti mai lega inima de o fata mai mult decat de Dumnezeu. In felul acesta inima ta va fi protejata si nu vei mai suferi atat de mult. Trebuie sa inveti lucrul acesta.
Din experienta aceasta mai trebuie sa inveti si altceva: iertarea. Nu judeca fata; iubeste-o in continuare, dar nu mai mult ca pe Dumnezeu. Poate ca mai tarziu se va intoarce la tine; fii consecvent in gandurile bune pe care le ai despre ea, si nu le lasa pe cele rele sa-si faca loc in mintea si inima ta.
O sa primesti multe raspunsuri de genu Dumnezeu nu exista in fine nu le lua in seama.Nu stiu daca pe baza asta sau karma sau etc depinde in ce crede fiecare este solutia dar tot ce stiu este ca cel care a suferit sincer pana la urma va fi fericit.Nu stiu daca cu aceias persoana dar stiu sigur ca daca va avea puterea sa mearga inainte va fi bine si are ceva acolo pus deoaparte.A se intoarce roata inseamna a pati si celalalt ce ti-a facut tie nu a se intoarce inapoi la tine deci ai greait expresia iar daca tu ai fost sincer si corect in relatia anterioara sunt sigura ca ea la randul ei va pati la fel in viitor
Nu pot sa inteleg "dragostea" asta pe care multi o afiseaza pe aici.
Daca partenerul a ales sa incheie relatia inseamna ca nu se simtea bine in acea relatie. E simplu de inteles si pana la urma natural sa ia o asemenea decizie. Si atunci cum sa ai pretentia sa ramana in acea relatie?!? Ce drac de dragoste e asta?!?
Adica trebuie sa accepte o relatie in care nu se simte bine, doar pentru ca partenerului ii e bine. Dar pana la urma cat de egoist sa fii sa te poti simti bine cand vezi ca partenerul nu simte la fel?
Atata lamentare ca "am dat, am facut, am dres" cand de fapt e foarte probabil, pe de o parte sa nu fie chiar asa, pana la urma e punctul tau de vedere si pe de alta parte partenerul sa aiba nevoie de cu totul altceva decat dai tu.
Ce seamănă omul aceea va și secera, deci fiecare dintre noi suporta consecințele acțiunilor sale.
Spune-i dumnezeului tau mersi ca inca nu ti-a dat cancer. Ai sa vezi ce o sa te frece viata.
Atragi ceea ce esti si ceea ce faci, eventual.Totul tine si de perseverenta ta insa. Si nu stiu daca mai are rost sa adaug ceva la asta.
Nu trebuie sa se intoarca roata pentru ei, ci sa devii tu fericit
Pana la urmă o să vezi ca totul va fi bine, si intr-un final roata se va întoarce cât de târziu, chiar dacă nu o să mai fi cu ea vei găsi o fata care chiar să te iubească pentru cine eşti tu şi aşa cum eşti tu, toată lumea sufere din dragoste dar o să vezi că totul va fi bine şi tot ce trebuie să faci este să crezi în tine!
Pana la urmă o să vezi ca totul va fi bine, si intr-un final roata se va întoarce cât de târziu, chiar dacă nu o să mai fi cu ea vei găsi o fata care chiar să te iubească pentru cine eşti tu şi aşa cum eşti tu, toată lumea sufere din dragoste dar o să vezi că totul va fi bine şi tot ce trebuie să faci este să crezi în Dumnezeu, si o să vezi că el te va asculta!
Bineinteles ca tot raul pe care il facem ni se intoarce la un moment dat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dorim sa pateasca ceva persoana respectiva. Fata de care spui tu poate sa isi dea singura seama ca te-a ranit, inainte sa se intoarca roata. Incearca sa faci ceva ca sa te simti mai bine, si ai incredere in Dumnezeu!
anonim_4396 întreabă: