In primul rand, trebuie sa ai inima curata si credinta in Dumnezeu! In al doilea rand, chiar daca suntem pacatosi, trebuie sa-l ascultam de Dumnezeu si atunci se va indeplini si dorinta!
Eu cred ca n-ar trebui sa te rogi unei persoane care a murit, ci sa te rogi lui Dumnezeu care e viu. Daca vei cere dupa voia Lui cu siguranta te va asculta, daca ai fost sincera, dar uneori poti cere un lucru pe care nu esti stapana si atunci Dumnezeu nu ti-l va da, pentru binele tau.Si nu cred ca te ajuta ca spui o anummita rugaciune (ingerasul meu, nascatoare de dumnezeu), nu cred ca te ajuta ori spui din inima ta ori spui rugaciunile altora...
Eu personal nu cred ca se implinesc nici daca pui dorinta inainte, nici dupa mi se par niste scorneli ale oamenilor ca sa le dea sperante ca chiar au sanse la anumite lucruri... si despre Dumnezeu, cred tot ca a fost creat de oameni ca sa le dea sperante ca cineva ii pazeste acolo sus de tot ce e rau
Tu trebuie sa faci intai rugaciune de multumire lui Dumnezeu dupa aceia rugaciunea Sfantului Nectarie (sau a altor Sfinti) apoi de cerut nu trebuie sa ceri nimic stie Dumnezeu si Sfantul Nectarie de ce ai tu nevoie (singurul lucru e sa faci rugaciunea din suflet). Dar daca totusi vrei sa pui o dorinta trebuie pusa dupa rugaciune dar atentie mare, nu cere sa ai bani sau lucruri din astea ca nu ti se indeplinesc niciodata poti de exemplu sa ceri sanatate tie, parintilor tai, sa iti dea minte sa inventi mai usor etc.
Orice dorinta este o rugaciune.trebuie doar sa crezi ca se va indeplini.trebuie sa crezi ca s-a si indeplinit deja.asta nu tine de rugaciunile cuiva dintre sfinti.rugaciunea trebuie sa fie a ta, din suflet, cu smerenie si cu credinta.cu cuvintele tale simpla si concreta. dar ai grija ce ceri. Dumnezeu stie, ce ai tu nevoie.
Nu,nimeni si nimic nu indeplineste dorinte, eu m am rugat la toti sfintii si...nimic...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1212 întreabă:
anonim_4396 întreabă: