S-a comportat ca un adolescent, ceva de genul copilarismelor-nu-mi convine, imi iau jucariile si plec! Regula asta nu merge in dragoste, cu ea nu te joci! Te sfatuiesc sa nu fortezi lucrurile, daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine fara sa faci ceva anume! Succes!
Gelozia neintemeiata a unuia dintre parteneri este adesea cauza de despartire. Adeseori aceasta gelozie, daca nu este retezata din fasa, le face viata imposibila celor doi parteneri. Probabil asta a avut in gand partenerul tau. Cred totusi ca s-a grabit daca asta a fost singurul moment de gelozie al tau. Cauta-l si spune-i ca nu esti geloasa si ca niciodata nu veti mai avea genul asta de discutii initiate de tine, ca intelegi ca e normal sa vorbeasca cu alte femei si ca ai deplina incredere in el, fara limite. Daca te iubeste, va intelege si, daca te vei tine si tu de cuvant, atunci aveti sanse.
Cineva care tine la tine nu face asa. Probabil nu era multumit de relatie si daca tot s-a ivit ocazia de o cearta a profitat. Cel mai bine este sa il cauti tu. Incearca sa il faci sa accepte sa va vedeti si sa vorbiti sincer si deschis. E cel mai bine. Asa afli ce il deranjeaza la tine si daca se poate schimba ceva. De obicei barbatii cand vad o reactie de asta vor sa termine o relatie. Asta pentru ca barbatilor le place sa flirteze, chiar daca au pe cineva. Si daca tu din nimic ai facut ceva e clar ca el s-a gandit ca daca o sa fie ceva mai mult o sa reactionezi foarte aiurea. Daca nu il tii aproape il pierzi. Chiar daca el acum te iubeste o pauza il poate face sa se arunce in bratele oricarei femei care pare cat de putin interesanta. Nu astepta asta daca il iubesti.
Eu cred ca esti o femeie puternica care nu are nevoie de un asemenea tip langa ea.La 23 de ani poti sa-ti gasesti cu usurinta un alt baiat mai bun. Da, stiu ca te leaga multe de el, multe amintiri, multe momente dar gandeste-te ca mai presus de oricine tu esti cea mai importanta persoana si nu are sens sa te complaci intr-o situatie in care ai numai de pierdut
Eu cred ca nu prea ii pasa daca continuati relatia sau nu.
Daca a zis asa usor : ne despartim. inseamna ca nu prea ii pasa daca va despartiti sau nu.
Exista posibilitatea sa se indeparteze daca nuºl mai cauti. dar preferi un barbat care sa se indeparteze dupa 1-2 ani de relatie?
Mai bine aflii acum cat contezi pentru el.
Consider ca v-ati despartit dintr-o prostie, dar din prostii iti dai seama langa cine stai
Te inteleg perfect. Si prietenul meu are o "amica" cu care are glume speciale si la la la. 8-) Adevarul e ca e dureros pentru tine, te simti nedreptatita si cam si pici de fraiera de fata cu altii ca prietenul tau se "ughi-bughi-ha ha ha" cu alta fata in public. Nu e un motiv serios de despartire, intr-adevar, dar daca el are o personalitate foarte puternica si simte nevoia sa fie independent si sa nu-i ingradeasca nimeni libertatea, atunci poate e de inteles hotararea lui drastica. Probabil ca acum se poarta ca si cand despartirea asta nu l-a afectat deloc. Pentru ca el e "barbat puternic" si n-ar lasa sa se vada asta nici in ruptul capului.
Daca tu esti sigura ca a tinut la tine, atunci exista cu siguranta o posibilitate sa va impacati. Trebuie sa vorbesti cu el si sa recunosti ca ai gresit. Eu stiu ca n-ai gresit si tu stii asta, dar altfel n-o sa fie de acord sa fiti din nou impreuna. Daca esti dispusa sa renunti la principiile tale ca sa fi cu el, go for it! Dar gandeste-te bine, pentru ca mereu va fi asa si probabil ca te va mai rani si cu alta ocazie.
Poate o mica razbunare de a-i intoarce spatele, de a nu te mai interesa de el si de a-ti continua viata. Intr-o zi, poate, si-ar cere iertare de la tine si astfel v-ati continua prietenia.
Pe de-o parte ai putea sa nu-l mai cauti pentru ca daca te iubeste si asa, o sa-ti simta lipsa si o sa se intoarca la tine, asta daca nu are vreo legatura cu fata de care mi-ai zis, poate a inceput sa aiba niste sentimente pentru ea, sau poate e confuz si avea nevoie de timp de gandire.Eu l-as lasa o perioada, cateva zile, sa-si limpezeasca si el gandurile, si apoi ai putea sa-l cauti si o sa observi din felul cum vorbeste si cum se comporta. Daca el nu mai vrea sa reluati relatia inseamna ca pentru el, asta nu era o relatie de viitor si mai bine lasa-l. Si ai mai putea sa-i zici ca ceea ce i-ai reprosat tu nu a fost din rautate. Pur si simplu ti-a displacut felul cum fata aceea se purta cu el si asta nu e un gest de rautate.Erai un pic geloasa si iti pasa, asta e o dovada de iubire ca iti pasa si arati asta. Daca el a inteles totul gresit incearca sa-i clarifici lucrurile, poate intelege si el cum sta treaba si ce pierde dintr-o prostie. Succes
Parerea mea este sa il uiti... daca aveati doar cateva luni de zile de cand erati impreuna si planuri de viitor, iar el dintr'o data a spus ca va despartiti. ceva nu este in regula...incearca totusi sa vorbesti cu el si spune'i ce crezi pentru a fii sigura ca asta isi doreste si ca nu mai are nici un rost impacarea voastra.mult succes:*
Buna! Daca te place, revine el singur la tine, arata-i ce crezi despre el, si vedeti ce o sa mai fie...
Eu cred ca, poate d emult cauta un motiv de despartire, si asta a fos tunul. Eu zic sa nu mai vb cu el vreo 2 saptamani si dupa aia s ail cauti, ca o amica la inceput apoi sa vb despre relatia voastra.
Discuta cu el si spune-i ca o sa incerci sa nu mai fi geloasasi ca nu merita sa va certati din atata lucru, daca te iubeste va intelege.
Aceiasi experienta am trait'o si eu exact de revelion, si mi-am dat seama ca el astepta de la mine ceva sa punem capat la relatia noastra.acum eu incerc sa il uit si prea mult nu pot, chiar a acceptat sa imi fie prieten si avem doar 4 zile de cand ne'am despartit, am discutat pe tema asta si raspunsuri sunt multe dar nici unul pe intelesul meu, oricum am inteles ca momentan nimic nu mai e posibil, eu inca sper si astept sa faca el vreun pas daca va mai fi.asta sa faci si tu si iti vei da seama ce s-a intamplat de fapt.mult succes stiu ca e greu dar sunt barbati care nu ne merita.coincidenta face ca si eu am 23 de ani si as vrea o siguranta intr'o relatie insa lor nu le pasa
Hmmm de-a dreptul copilaresc...ideea este ca s-ar putea sa fi facut asa doar ca motiv de despartire, sau pur si simplu asa i-a venit si acum ii este frica sa dea inapoi si sa incerce sa repare greseala, stai de vorba cu el si roaga-l sa fie sincer la intrebarea de ce a ales asta? daca te iubeste si chiar ii pasa de planurile respective va fi sincer si va incerca sa repare greseala intorcandu-se. daca nu te iubeste nu vei obtine nimic