| DaReZon a întrebat:

Credeti ca se poate tine o prietenie cu o fata fara sa te indragostesti de ea? Cum?

22 răspunsuri:
| Abibina a răspuns:

Lucrurile astea nu au instructiuni. Nu poti sa-i spui inimii de cine sa se indragosteasca. Ti se poate intampla sa inceapa sa-ti placa fata respectiva, dar stiind ca relatia dintre voi e imposibila, sentimentul va disparea si veti ramane prieteni. Iti zic din proprie experienta. Eu cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Acum suntem ca niste frati si nimic mai mult de atat.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Ioanaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu va gadilati alergati sau tachinati toate acestea aduc oamenii intr-o relatie

| Purec a răspuns:

Nu merge happy

| marinaa9 a răspuns:

Pana la urma tot ajung ca sa se indragosteasca unul de celalalt, se apropie doar pentru ca unul din ei il place pe celalalt si pretind a fi buni prieteni, cel putin mie mi s-a intamplat de 2 ori:d

| JeSuisElle a răspuns:

Comporta-te cu ea precum te comporti cu orice alt prieten

| Dope a răspuns:

Posibil, dar nu prea cred. Într-un final, se va îndrăgosti de ea...

| blond a răspuns:

Nici o sansa. din moment ce vorbesti cu ea, glumesti, o iei in brate, va legati unu de celalalt nu se poate pana la urma unu cedeaza si se indragosteste

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Se poate, dar in putine cazuri s-a intamplat sa fie evitat acel sentiment. Sunt putine sanse ca un baiat si o fata care se inteleg foarte bine, comunica, se sprijina unul pe celalalt sa evite sa se indragosteasca.
Raspunsul in mare parte ar fi,, Nu''. dar daca tu chiar nu vrei sa te indragostesti de ea sau ea de tine incearca sa pastrati o anumita distanta :d

| SmartLier a răspuns:

Poate ca da, poate ca nu.

Eu am avut cel mai bun prieten baiat, dar nu pot spune ca nu m-am indragostit de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaca o placi, iti sugerez sa nu. daca placi pe alrcineva clar poti fi prieten bun cu EA, altfel risti sa te arzi.

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Daca te indragostesti care-i problema?
Da s-ar putea dar nah nu sa radeti in continu va mai certati si voi nu decidem noi cand ne indragostim si cand nuhappyBafta

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Nu prea... Daca sunteti prieteni veti ajunge sa va cunoasteti din ce in ce mai bine si dtii cum se spune...de la prietenie la dragoste e doar un pas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dificil... straight face

| MadalynaOk a răspuns:

Lol laughing ce creaturi ciudate sunteti toti. am destui prieteni baieti. numai unul e insa iubitul meu. si da doi din ei sunt si fara prietene.

Răspuns utilizator avertizat
| alexandru112211 a răspuns:

Eu nu prea cred in asta sad

| Agalloch a răspuns:

Se poate.

| SparkleO a răspuns:

Salut

Intr-adevar, poti sa mentii o prietenie cu o fata si fara sa deveniti iubiti.

Nu lasa sentimentul de iubire sa te cuprinda, chiar daca incearca sa o faca. Gandeste logic. Daca incepeti o relatie ati putea fi impreuna maxim 2 ani... dar dupa aceea?

daca ramaneti prieteni, puteti discuta despre orice, oricand, la rice ora. ea te va intelege, tu o vei intelege. va fi cineva care sa-ti intinda mana cand ai picat.

| PedoBarbie a răspuns:

Da.

| ANAMARIAHOTGIRLY a răspuns:

Pai daa normal...ce tu esti in love with me cumva?rolling on the floor

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Daca are mecla de aligator combinat cu sobolan e clar ca nu te indragostesti.

Întrebări similare