| ingerasindragostit a întrebat:

Credeti ca un baiat de 16 ani poate iubi cu adevarat sau doar sa incerce ceva nou? merita sa ma atasez de el.(si eu am 16 ani)

Răspuns Câştigător
| ancutsa13 a răspuns:

Da, poate. Asa cum poti si tu, poate si el, dar nu e o regula. Uneori depinde si de cat de matur este baiatul, de cum este crescut si de ce mentalitate are.
Daca este genul de baiat linistit, cuminte isi va da seama mai repede ca te iubeste, iar daca este genul de baiat "rau" daca te iubeste isi va da seama dupa ceva mai mult timp, el fiind obisnuit initial cu alte obiceiuri si cel mai probabil la o cearta isi va da seama.
Si inca ceva, sunt multe cupluri care sunt impreuna de pe la 15-16 ani de foarte multi ani, unii au ramas chiar toata viata. Dar bine, asta e o exceptie, totul depinde daca chiar va veti intelege si la un anumit punct iti vei da si singura seama daca merita sau nu sa pui suflet.

14 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Iubirea pura se simte, nu se negociaza cu cuvinte de genul...merita! Suna a targ, nu crezi?

| mgtow a răspuns:

Daca tu zici ca aveti 16 ani amandoi si va imbinati acum peste 20 de ani o sa fiti pana peste gat amandoi, mai bine lasati timpul sa treaca si sa nu va amagiti

| carminaburana43 a răspuns:

Iubirea nu are virsta. E mai rar o iubire durabila la aceasta virsta dar oricum e foarte posibila. Iar intrebarea cit va dura merita s-o pui numai daca si tu crezi ca-l poti iubi.Altfel in mod sigur tu o sa-i pui capat ca nu vei rezista sa i te atasezi lui mult timp. Dar oricum ar fi viata e scurta si merita traita orice clipa de iubire din plin. Fara sa te intrebi cit va tine.

| Pacala a răspuns:

Nu, normal ca nu. Iubirea adevarata e cea matura, si un baiat de 16 ani e orice, numai matur nu. Iubirea adevarata o sa o cunosti pe la 20 - 25 de ani (fiecare dupa cat e de norocos). Deocamdata, e doar joaca, un pic de pasiune, un pic de sex (de proasta calitate si el, pana cresti si tu, si baietii care iti plac).

| foxi a răspuns:

Atasazate de scola!

| cryna a răspuns:

Tu singura ar trebui sa ti dai seama daca te iubeste baafta

| Miha1308 a răspuns:

Merita sa incerci dar ai foarte mare grija.Stai in garda, vezi cum sta treaba si cum este el inainte sa te atasezi prea mult de el.Multa bafta!:*

| LaLalaaa a răspuns:

De obicei baietii de pe la 14 ani in sus stiu sa iubesca nu ca cei de 12-13 anilaughing adica da sunt sigura ca "te" iubestebig grin

| MBG a răspuns:

Eu sunt baiat si am 16 ani si eu sincer as iubi cu adevarat.

| Freak_6887 a răspuns:

Dragostea nu are varsta!
Tu ar trebui sa stii ce fel de persoana e. Iti dai seama din fapte si comportament daca te iubeste. Daca si tu il placi, merita sa te atasezi de el big grin

| RaresA a răspuns:

Nu pierde ocazaia, bravo voua!, macar voi sa fiti fericitii ca uite altii de exp eu trec prin multe suparariwinking succes!

| greentea a răspuns:

Depinde de baiat. Depinde de relatie. Depinde de cat de mult se ataseaza de tine. Orice e posibil insa tu stii mai bine cum sta treaba big grin.

| myheart a răspuns:

Depinde de baiat!

| sergiu_7234 a răspuns:

Da poate, daca e serios si nu face misto