| ИОМЭD a întrebat:

Credeti in dragoste adevarata, aceea pe care o oferi fara sa ceri nimic in schimb. Si de ce pana la urma devine un cosmar?

Răspuns Câştigător
| leny_6858 a răspuns:

Pentru persoana iubita esti in stare de orice ca s-o vezi fericita. dar daca fericirea acestei persoane nu reprezinti tu, ai fi in stare sa renunti la voi, la fericirea ta? daca raspunsul este "da"...asta-i iubirea

11 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu poti spune ca nu ceri nimic in schimb! Dragostea cere dragoste ca sa se poate amplifica! Daca nu ceri si nici nu primesti, undeva in timp obosesti si poate de aici cosmarul de care vorbesti!

NOname
| NOname a răspuns:

Da, cred. Iar daca va deveni un cosmar sau nu, asta depinde doar de cei doi implicati. Nu de fiecare data are un sfarsit tragic. Mai exista si cupluri fericite, putine cei drept, dar exista.winking

| Razvan a răspuns:

Nu.Sunt basme.Nu exista dragoste adevarata pana la sfarsit.Mereu apare ceva si in general intervine si lumeachatterbox

| katala a răspuns:

Pai asta e dragoste - sa oferi fara sa ceri nimic, neconditionat! Iar daca nu ceri nimic nu ai cum sa fii dezamagit si cu atat mai mult sa se transforme in "cosmar". Daca se intampla asa inseamna ca nu e dragoste; zi-i altfel : speranta, dorinta (fizica sau nu), sau mai stiu eu cum!?!
Abia cand dragostea e impartasita, atunci coboara raiul pe pamant!

| nekane a răspuns:

Tocmai pentru ca oferi dragoste fara sa ceri nimic in schimb, totul se transforma intr-un cosmar.Ideea este sa ceri cel putin un lucru celui caruia ii oferi dragoste:RESPECT.

| Miha1308 a răspuns:

Da, cred...si nu intotdeauna devine un un cosmar.rareori se intampla dar sunt si cazuri fericite.happy

| deea40 a răspuns:

Da cred si dac are sau nu sfarsit tragic asta e dragoste... nu poti sa o refuzi sau sa o ocolesti happy

| Alecsa_1269 a răspuns:

Da cred in dragoste adevarata am fost indragostita de un baiat timp de 8 ani dar nu si el de mine.am fost cu el putin dar apoi gata eu inca il iubesc. dragostea nu devine un cosmar decat daca tu sau partenera nu stiti sa va apreciati reciproc sau daca dragostea nu este impartasita...deci cosmarul noi il creea prin comportament, atitudine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ceri nimic in schimb de ce sari in sus cand primesti minciuni? Ai primit oricum ceva, chiar daca nu te asteptai la un asemenea cadou.
In cazul in care continui sa o iubesti chiar daca te-a folosit pe post de carpa de sters pe jos atunci putem vorbi de dragoste adevarata, daca nu, vorbim de un atasament/pasiune/etc.
Nu ma intelege gresit, nu-mi bat joc de tine sau sunt insensibil. Vreau sa intelegi ca fiecare are dreptul sa actioneze cum doreste si nu trebuie sa ii judecam pentru asta (chestii de genul: toate/toti sunt asa sau altfel - astea-s prostii), putem sa fim sau nu de acord, putem sa ne suparam pe ei, putem sa facem crize de nervi etc. dar nu e bine sa-i judecam sau sa le pretindem sa se comporte intr-un anumit fel doar pentru ca noi avem sentimente pentru ei.
Ti-as recomanda sa te gandesti foarte bine si sa analizezi ce anume inseamna fata aia pentru tine si nu in ultimul rand de ce esti tu pus in situatia asta, pentru ca fiecare suntem vinovati de ce ni se intampla. Nu cred ca este prea usor sa faci asta cu inima franta de durere, insa tu esti singurul care o poate face. Cauta o solutie si ea va apare mai devreme sau mai tarziu in functie de cat de mult iti doresti sa o gasesti happy.
Iti tin pumnii
Anonimu' lu peste

| ИОМЭD explică:

Intreb din experienta am oferit fara sa cer nimic si ce mi sa oferit au fost de fapt minciuni

| ИОМЭD explică:

Da leny ai dreptate am facut aceste lucruri as fi renuntat la mine pentru ea, dar ea nu ar fi renuntat la mine, pentru ca avea interese ascunse. Acum sunt fara prieteni cersind intelegere si alinare la straini.

Întrebări similare