| malishka93 a întrebat:

Credeti in femeile acestea care prezic viitorul? credeti in ghicitoare? argumentati rs va rog!

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu cred ci sunt 100% sigur că prezicătorii şi ghicitorii, fie ei bărbaţi sau femei sunt nişte şarlatani.
Nu există spirite şi nu există supranatural şi cu atât mai puţin nu există posibilitatea reală de a ghici viitorul. Nu de alta dar nici măcar la nivel teoretic nu este cu putinţă călătoria în viitor!

Salut.

| Klepto a răspuns:

Daca le dau bani imi prezic si cate carate o sa aiba diamandul pe de Rolexul meu care o sa-l port in viitor.
Nu exista asa ceva!
Exista doar naivi cu bani!
Vand sperante desarte la oameni slabi care cred orice, daca dai bani multi, asta nu inseamna ca este adevarat, si daca o tanti vrajitoare sufla-n rectul unui elefant, asta nu inseamna ca poate vedea viitorul.
Prezicatoare/ghicitoare = Magicieni fara asistenta aia frumoasa, dar mai perversi si mai avari de bani.
Daca fumez si eu ceva "special", imi teleportez mintea altundeva, si cand ma intorc iti spun tot ce vrei tu.

| Rebeca269 a răspuns:

Nu stiu sa iti dau un raspuns explicit doar ca da chiar exista femei cae ghices viitorul adica vrajioarele care sunt ajutate de forta Satanei eu asa cred sau pur si simplu oamenii cu har de la Dumnezeu.Eu camm acum 2 ani cand aveam vreo 11 ani cam la intreval de 2-3 saptamani visam ''secvente'' sin actiuni pe care urma sa le fac in viitor si nu constientizam pana ce actiunea nu avea loc si atunci imi dadeam seama si de obicei astfel de persoamne se numesc persoane ''sensibile'' adica medium oarecumlaughing sper ca nu sunt si eu.Si sincer cred numai ca il Ghuces cu ajutorul magiei negre.Nu va`s recomanda sa mergeti la asa ceva, stiu si eu multe lucruri din astea si intamplari de la persoane care au pati`to. sper ca te-am ajuat. funda?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.sant doar cunoscatoare ale naturii umane, asa cum sant si cei care scriu horoscoape.se spun doar generalitati in functie de varsta,haine, aspect fizic, experienta personala de viata. unuia de 18 ani i se ghiceste despre,neintelegeri cu parintii, gagici, bani examene. unuia de 47 ca mine,despre copii familii,datorii,eventuale castiguri,si o eventuala aventura cu una bruna in fapt de seara, etc. daca te mai citeste si pe fata ca esti mai incruntat asa, ghiceala e gata.

| virusxxx112 a răspuns:

Sa nu crezi niciodata ele se duc la preotul satan si le sfatuiesc tu trebuie sa crezi numai in Dumnezeu.

| Hollywood a răspuns:

Mda...nu stiu ce sa zic, e intre da si nu, viitorul ti-l faci singur! cum? iti zice taicatu : da-mi telefonul... tu: nu vreau.
Si asa iti schimbi viitorul
Sunt femei care ghicesc...din intamplare sau...
cred da 40%, nu cred 60

| KokaiNe a răspuns:

Si mie mi se intampla cate ceva din ce visez.cam de prea multe orithinking