| Dean1996 a întrebat:

Credeti in prieteniile de la distanta? Credeti ca la un moment dat poate deveni ceva serios? Nu ma refer la relatii de dragoste. pur si simplu. o prietenie.
Credeti ca daca exista vointa cei 2/cele 2 s-ar putea intalni?confused

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

Da, de ce nu?
chiar daca n-ai niciodata siguranta ca o persoana intalnita pe net e ceea ce zice ca este, daca nu vrea decat o prietenie atunci e ok. plus ca nu stii peste ce persoane minunate ai putea sa dai, chiar daca nu le-ai vazut in carne si oase pana acum.
si sunt sigura ca daca exista vointa, cei doi s-ar putea intalni, chiar daca stau la 10 sau 10 000 km distanta intre ei. nu se stie niciodata cand ai sansa sa mergi in tara lui/ei si cu ocazia asta il/o si vizitezi.

5 răspunsuri:
| Roxss a răspuns:

Da, chiar cred.
Uneori sunt mult mai intense decat o prietenie normala ca sa zic asa.Si daca cei/cele 2 vor avea puterea si posibilitatea se pot chiar intalni.
Imi plac prieteniile la distanta, dar asta nu inseamna ca le neglijez pe celelalte.
O zi buna!wave

| lovelygirl_3634 a răspuns:

Depinde ce varsta ai si ce distanta este intre voi
daca nu ai 18 ani...este mai greu, pentru ca parintii de obicei nu merg special in alta localitate doar ca sa te intalnesti tu cu acea persoana, daca mai sta si la 900 km(de exemplu) atunci este si mai greu

Sper ca te-am ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da dar nu neaparat intanire.Eu tare as vrea sa am un bff si pe mess dar si de unde sunt eu.

| Enigmă a răspuns:

Da.
Vara asta am fost plecata in Italia si eu si prietena mea cea mai buna am ramas la fel de apropiate in ciuda distantei.
happy
Cum zici si tu, daca exista vointa cu siguranta s-ar putea intalni.

Bafta:X

funda?:X

| clauss a răspuns:

Un exemplu e fratimiu care din Italia a gasit o fata din braila si acum sunt impreuna