Buna
nu cred..cand am ramas insarcinata prima data, a fost cel mai fericit moment cand am aflat, asa ca atat de fericita eram, incat afla toata lumea instantaneu..acum sunt aere de vedete/de fita etc...atat ce stiu de la cei varstnici, ca nu e bine sa cumperi hainute inainte..in rest..nu am cautat sa aflu care sunt acele superstitii si nici nu am fost curioasa..stiam una si buna. ziceam la toata lumea ca sunt insarcinata
O zi frumoasa sa ai
Salut. Nu există nicio dovadă că superstiţiile ar fi ceva mai mult decât simple interpretări nefondate. Nici Biblia, care mulţi o consideră Cuvântul lui Dumnezeu, nu spune că ar trebui să le acordăm atenţie.
Dupa mine nu cred ca exista asa ceva. doar cei ce si le pun in cap si se gandesc mereu la ele, poate si le atrag. Nu cred nici cu spusul de prima data.chiar daca la mine s-a aflat pe la o luna si cateva zile. si cu hainutele tot nu cred, astea sunt numai la noi in tara cu lucruri, hainute de copii. Am primit hainute si le am pus pe toate la cutii. si ma gandesc sa i-au si eu, dar mai astept si urmatorul ecograf sa fiu sigura ce am.prima data mi-a spus ca am baiat si acum 2 saptamani ca am fata. Sunt in 5 luni jumatate Sarcina o am usoara, fara greturi, varsaturi si ce mai e in sarcina. Si ar trebui sa spun ca am baiat sigur.dar nu cred in inventiile astea.Stau si ma gandesc ca cei batrani nu aveau cu ce sa-si ocupe timpul si inventa si ei anumite chestii. Rugaciunile la Dumnezeu si la Maica Domnului sunt importante, nu aceste prostii care fac mai mult rau sa crezi in ele.
ruWssOiaLnF întreabă: