| HelloKitty_9514 a întrebat:

Cu catva timp in urma m-am certat urat cu tatal meu (vitreg). de fapt nu pot sa spun ca,, ne-am certat" deoarece numai EL are voie sa faca ca toate visele si eu, copilul, nu are drept la nici o vorba.si daca copilul comenteaa o patestestraight face. asa. zbiera el ce zbira la mine, m-am dus in camera mea.deodata vad ca-mi curge sange dn nas.(cred ca am umplut un prosop cu sange). mama vine la mine in camera.ma vede.se duce si ii spune lu' taicamiu. taicamiu zice:,, are sange spurcat in ea, de aia". a doua zi la scoala iar, dintr-o data mi-a curs sange din nas.care sa fie cauza? din cauza supararii?

10 răspunsuri:
| Sonny a răspuns:

,, are sange spurcat in ea, de aia'' hahahahahahahaha, tipic romanesc! laughing
E pe baza nervoasa, iti creste tensiunea, iar vasele capilare din zona cavitati nazale iti "pusca" si asa ajungi sa iti sangereze nasul.
Daca problema persista, ar trebui sa consulti un medic, fiindca nu e firesc sa pierzi atata sange atat de des.
Bafta!

| lolly_3072 a răspuns:

Dc il bagi in seama? iti faci mai mult rau tie pentru ca pe el nu-l afecteaza cu nimic. ignora'l daca te cearta asculta si uh si nu mai comenta, fa doar ca tine nu zic sa-ti iei lumea in cap dar dcat sa te consumi si incearca sa'i explici mamei tale si pct tau d vedere. poate il mai potoleste si ea.tongue
pupiicii, lolybig grin

| haiZI a răspuns:

Posibil, eu cunosc un baiat care ii curge sange pe nas cand se infurie sau face efort sustinut. Dar ce parinti grazavi ai.pa

| jessyca_5795 a răspuns:

Da cred ca din cauza ca te-ai suparat, ti-a crescut sau ti-a scazut tensiunea nu mai pune si tu la suflet ca doar tie iti faci rau si afla ca nu esti singura care trece prin asa ceva mai sunt in lumea asta o multime de adolescenti care au probleme cu parinti,, fi tare si nu ii mai baga in seama

| only me a răspuns:

Pai asta e o problema medicala! Nu inteleg dc nu te duci la doctor si pui intrebari pe TPU. Deci oameni buni, asteptati sa va ia salvarea pe net? Stii ca poti faci si hemoragie daca iti curge asa mult sange?

| mirunaana a răspuns:

Poate ai anemie

| Nomatterwhattheysay a răspuns:

Eu nu stiu care e cauza. dar pot spune ca acel om e prea idiot. straight face

| Mixeruş a răspuns:

De fapt da...Deoarece esti stresata happy si este pe sistem nervos! Incearca sa ai o relatie mai buna cu tatal tau si incearca sa stai cat mai linistita! Iti urez succes!

| zadarlacanul a răspuns:

-Şi eu am o fiică de 19 ani, însă nu-mi permit să-mi jignesc fata fiindcă m-aş lovi pe mine. Nu pot să-ţi dau sfaturi căci în familie, între îndrăgostiţi şi între ţigani NU TREBUIE SĂ TE BAGI, chiar dacă ai dreptate şi le doreşti binele. EI SE VOR UNII ÎMPOTRIVA TA ORICÂND. Deci caută singură să vezi ce e de făcut, doar eşti destul de mare. Probabil ai unchi, mătuşi la care poţi apela.

| Daniel_6100 a răspuns:

Mai stiii ceva esti o scumpica dar as vrea sa vb si pe mess uite id meu fbidani