| kity_7943 a întrebat:

Cu ce credeti ca s-ar imbraca o fata la prima intalnire cu un baiat de genul:,, imi place football-ul, dar nu mai mult ca tine"
Scuze de categorie

5 răspunsuri:
| Oxanna a răspuns:

Pai...este primavara.right? deci hai sa gandim practic: cizme si palton ar fi exagerat, dar totusi salopeta si sandalute ar fi prea putintongue asa ca incearca sa-ti iei niste jeansi gri sau negri, tenisi sau skate`shoes gri/roz/mov, un tricpu cu imprimeuri haioase si un hanorac simplut, nu stiu doar cu niste buzunare maari, sau motive interesante... poti purta un fes sau o bascuta crosetata, din aia subtirica si eventual un rucsacel micut dragutlove struck have funnn

| Oxanna a răspuns:

Am uitt sa-ti zic de machiajul light cat mai simplu, doar rimel si putin fard in nuante nude...pe buze e recomandabil sa nu te faci cunimic, pentru ca banuiesc ca va veti saruta, pupa etc si e neplacut sa simti ca ''mananci'' luciu de buzetongue si, unghii albe[preferatele baietilor] si parul intins cu placa...

| zaharbrun a răspuns:

De ce nu incerci ceva gen o pereche de blugi conici, tocuri si un tricou sa fii un pic din toate nu stiu ma gandescthinking

| neboonel a răspuns:

Pai daca ii place fotbalul si se imbraca in trening si din astea ai putea si tu sa fi tot intr-un trening.
Ori cum la o intalnire nu conteaza cu ce te imbraci, trebuie sa fi tu insuti.
P.S:nu te imbraca intr-o rochie eleganta laughing