Buna
nu exista o regula anume, atat timp cat o sotie este iubita si iubeste neconditionat si fara compromisuri.o femeie este multumita, atunci cand isi intemeiaza o familie din dragoste si respect si rodul iubirei este atunci cand vezi cum cresc ingerasii adusi pe lume.ce poate sa isi doreasca o femeie mai mult de atat?
Un an nou fericit si
La multi ani!
Eu consider ca o buna comunicare si caldura mentinuta constant contribuie la multumirea amandurora.nu trebuie sa faci gesturi extreme, cadouri scumpe cum zicea cineva de aici.nu,prin lucuri simple,sa nu uiti niciodata sa spui multumesc si te rog,sa simta a este importanta pentru tine.fa ceea ce faceai and ai cucerit-o,chiar daca poate nu mai sunteti adolescenti,scoate-o in parc,adu-i un trandafir, lasa-i un biletel cand pleci de aksa, vorbeste deschis despre problemele voastre, voi trebuie sa le depasiti, impreuna. uite intreab-o pe ea pe un ton cald ce trebuie sa faci ca sa ii fii pe plac.eu cred ca adevaratul raspuns se afla in tine, in voi, noi putem da sugestii.tu o cunosti stii ce ii place si ce nu-aici eu presupun ca intrebi de sotia ta de aceea mi-am permis sa vb la plural despre voi.
Cu tot . In general femeile se multumesc cu multa atentie, dragoste si intelegere
Cu o vorba buna un copil sex, daca ii gatesti... orice lucru marunt o face fericita!
Daca e suparata spune-i " Te iubesc mult, iarta-ma "
Si ea se multumeste si cu un simplu TE IUBESC, sau / si un buchet de flori...
Cred ca ar ttrebui sa o respecti sa ii mai dai niste flori ( trandafiri rosii) si sa ii dai multa atentie.
Fundita?