| Bacemi a întrebat:

Cu totii avem pe cineva drag si am suferi enorm sa il pierdem.

Un prieten dintre noi e pus in situatia asta. El afirma :

" Am un prieten in Onesti aici care are 27 de ani si o problema medicala ce trebuie urgent rezolvata. Are nevoie de 50000E, pana acum impreuna cu ceva prieteni am strans cam 3000, dar incercam sa adunam cat mai mult. Asa ca orice 10 lei in plus sunt de ajutor.
www.operatiecosmin.blogspot.com
Aici gasesti toate detaliile, de asemenea si pe www.onestin.ro (siteul ONG-ului de tineret din care fac parte si care si-a propus sa ajute).

Daca crezi ca poti ajuta cu o suma cat de mica, chiar si 10 lei te rog mult da un semn.
Tata a murit la 28 de ani, ceva ma impinge de la spate sa lupt pentru a-mi ajuta prietenul. "

Hai sa incercam sa facem ceva. Ar fi frumos si mai presus de asta, ar fi normal.

Va rog! Dati mesajul mai departe la prietenii vostri. Nu e o gluma. Din pacate de prea multe ori primim in fata iluzii, escrocherii. Asta nu e asa ceva. E vorba de ceva serios, de viata unui om, de dreptul sau natural la fericire.

Va multumesc celor care cititi asta si trimiteti un gand bun. Si sunt prietenul oricui face mai mult de atat.

Răspuns Câştigător
| dracusoru24 a răspuns:

Sfatul meu pe langa toate cele mentionate, incercati sa oficializati niste activitati prin scoli, gen un turneu pe scoala, iar mai apoi pe oras. Legat de fotbal, handbal etc., nu conteaza ce, cu intrare fiecare sa dea cat il lasa sufletul.
Pe internet nu prea o sa aveti mari sanse tocmai din cauza neincrederii, e altfel "discutia" fata'n fata.

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dracusorul24 are dreptate.
Sfat: Mergeţi în liceul Alecsandri din Bacău. La câţi bani dau pe droguri elevii ăia, chiar au forţa financiară să v-ajute dacă reuşiţi să-i sensibilizaţi.
Ah... şi că tot veni vorba, contactaţi şi Corporaţia Ortodoxă Română, poate rămâne ceva mărunţiş de la Catedrala Mântuirii Neamului Prost şi v-ajută şi pe voi.
Numai bine.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Nu este o gluma, o sustin si eu cu tarie. Eu chiar il cunosc pe baiat si intreaga situatie. Sa incercam sa fim buni si sa ajutam o viata sa mai existe. Dumnezeu sa il ajute pe Cosmin!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Este inspaimantator cat de multi tineri sufera prin spitale si vietile lor atarna de un fir de speranta. Daca acest guvern nu-si poate ingrijii cetatenii, suntem datori unii fata de altii sa ne ajutam.
Am dat mai departe mesajul tau catre toate contactele mele. Sper ca macar unii dintre ei sa se sensibilizeze si sa ajute acest tanar care se afla intr-o situatie disperata. Si eu voi fi alaturi de ei.
Ganditi-va ca viata pe care o traim acum este ingrijoratoare,pentru fiecare dintre noi,tineri sau maturi. Grijile ne impovareaza vietile si ne distrug sanatatea. De aceea,trebuie sa acordam mai mare atentie sanatatii,a relatiilor sanatoase cu cei din jur. Orice stress adus organismului il disturba. Fiti buni, empatici si iubitori! Toate aceste calitati va vor imbalsama sufletul si trupul, chiar daca suntem bombardati zilnic cu greutati de tot felul. Este singurul rmediu pentru a nu imbolnavi trupul. Majoritatea bolilor se instaleaza cand suntem foarte slabiti in urma eforturilor de a supravietui si a lupta cu propriile noastre frici.
Dumnezeu sa-l aiba in paza si toti cei care-l ajuta sa fie binecuvantati!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Apreciez din toata inima aceasta initiativa si o voi sprijini in limita posibilitatilor mele de pensionara.Prietenul acestui tanar greu incercat de soarta face un apel umanitar catre noi toti sa il sprijinim in limita posibilitatilor fiecaruia.Sa nu tratam cu indiferenta acest apel, sa fim asa cum stim noi sa fim TOTI PENTRU UNUl.

| Vizitiul a răspuns:

Am primit vestea aseara, am raspandit-o pe cat am putut de mult. Am ramas impresionat de acest gen, si ma bucur ca mai exista astfel de oameni intr-o astfel de tara.

| SteauaNordului a răspuns:

Multumesc mult Bacemi, am raspandit vestea

| Corina a răspuns:

Mi-ai dat dovada inca o data ce suflet mare ai si ce caracter nobil. Felicitari! Cat priveste mesajul, il voi transmite imediat la toti cunoscutii. Dumnezeu sa-l ajute pe Cosmin, sa gaseasca oameni cu suflet, dar si cu bani, dispusi sa-i doneze suma necesara pentru operatie!

| emy a răspuns:

Din pacate,tot ceea ce pot sa fac este sa raspandesc aceasta veste pe facebook si,eventual, sa ma rog.Din pacate, bani nu am. Dumnezeu sa-i dea multa putere ca sa poata lupta si multa sanatate.Si...amandoi,capul sus!

| Gregory a răspuns:

Salut Bacemi! Mulțumim pentru aceste materiale informative. Dumnezeu să-i dăruiască ceea ce consideră El de cuviință.
Mi-ar fi plăcut să am posibilitatea financiară de a și dona. Tot ceea ce pot face este să distibui ceea ce ai postat tu aici, și pe profilul meu de Facebook. O zi bună tuturor. happy

| giovana a răspuns:

@softcristi o fi fratele tau... imi aduc aminte de acest nickname. Era un baiat tare bun si istet si l-am vazut pe blogul onestin.
O sa dau mai departe...

| giovana a răspuns:

Revin la subiectul lui Bacemi, cu detalii. acestea va dau posibilitatea sa ajutati direct, daca puteti:
http://www.operatiecosmin.blogspot.com/
am trimis prietenilor mei mesajul lui Bacemi, iar de la unul din ei am primit aceasta adresa.

| ionika17 a răspuns:

Am trimis mai departe mesaju, sper sa reuseascahappyBafta, Cosmin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-l trimit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos gestul tău Bacemi,mulţumim.
DA, vom fi Toţi Pentu Unu! Acum trebuie să arătăm cât şi cum putem ajuta, trebuie să-i fim alături lui Cosmin.
Eu pot ajuta doar cu răspândirea acestei poveşti...Merită o nouă şansă la Viaţă. happy
O seară de vis!