| Florentina63751 a întrebat:

Cu totii avem temeri,fobii, sau...frica de ceva anume! Tu ce chestii de genul acesta ai?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Florentinahappy
Imi e frica de moarte de serpi, imi e frica de ei cat ii vad in poze/tv..ador documentarele de pe canalele tv de specialitate, dar cand e vorba de serpi..adio si pa..schimb canalustraight face
si ca o paranteza sa iti zic ceva ce am intampinat acum 2 saptamani..sotul meu era in gradina, vecinul de alaturi il intreaba
Vecine, vezi ca am gasit un sarpe in caminul de la apa, l-am omorat, dar cand sa ma duc sa il iau, sarpele nu mai era, vezi poate e in gradina la tine, ca are capul zdrobit, erau capsuniler coapte in gradina..adio capsuni cine a mai intrat in gradina? eu una nu, si nici fiul meu, la vreo 4 zile a gasit sotul sarpele mort in fundul gradinii, am rasuflat usurata ca pot intra in gradina si eu, dar tot am o retinerehee hee
O zi frumoasa sa ai!

6 răspunsuri:
| Fiction a răspuns:

Mi-e teama de liniste, zgomote bruste cand e liniste, de paianjeni si de intuneric.

| Dumnezău a răspuns:

Nu cred ca poate fi vorba de frici in adevaratul sens al cuvantului, insa am o incomensurabila repulsie pentru soare, mase cu putere de decizie si materie cenusie ce tinde spre zero, prostie etc.In general, tot ce tine de lumina si prostie.

| Miiiiiiiih a răspuns:

Întuneric, păienjeni, de ceva care vine brusc, cum ar fi să te sperie cineva să-ți arunce cu apa pe spate etc. Tresar rău la așa ceva laughing Și CLOWNII aceia care sunt machiați diabolic :-ss cu cei veseli nu am nimic love struck Pupici. :*

| Măduuțaa a răspuns:

Buna Florentina! Sa nu razi prea mult dar urasc gandaciiiii..Yuck! Si serpi I don't want to see si bineinteles sobolani!

| Perfectu a răspuns:

Mie imi este foarte teama de inaltimi...cand sunt mai departede 5 metri de sol zic ca o iau razna...