Buna Florentina
Imi e frica de moarte de serpi, imi e frica de ei cat ii vad in poze/tv..ador documentarele de pe canalele tv de specialitate, dar cand e vorba de serpi..adio si pa..schimb canalu
si ca o paranteza sa iti zic ceva ce am intampinat acum 2 saptamani..sotul meu era in gradina, vecinul de alaturi il intreaba
Vecine, vezi ca am gasit un sarpe in caminul de la apa, l-am omorat, dar cand sa ma duc sa il iau, sarpele nu mai era, vezi poate e in gradina la tine, ca are capul zdrobit, erau capsuniler coapte in gradina..adio capsuni cine a mai intrat in gradina? eu una nu, si nici fiul meu, la vreo 4 zile a gasit sotul sarpele mort in fundul gradinii, am rasuflat usurata ca pot intra in gradina si eu, dar tot am o retinere
O zi frumoasa sa ai!
Http://dudelol.com/DO-NOT-HOTLINK-IMAGES/Damn-nature-you-scary.jpg
Oh god why.
Mi-e teama de liniste, zgomote bruste cand e liniste, de paianjeni si de intuneric.
Nu cred ca poate fi vorba de frici in adevaratul sens al cuvantului, insa am o incomensurabila repulsie pentru soare, mase cu putere de decizie si materie cenusie ce tinde spre zero, prostie etc.In general, tot ce tine de lumina si prostie.
Întuneric, păienjeni, de ceva care vine brusc, cum ar fi să te sperie cineva să-ți arunce cu apa pe spate etc. Tresar rău la așa ceva Și CLOWNII aceia care sunt machiați diabolic :-ss cu cei veseli nu am nimic Pupici. :*
Buna Florentina! Sa nu razi prea mult dar urasc gandaciiiii..Yuck! Si serpi si bineinteles sobolani!
Mie imi este foarte teama de inaltimi...cand sunt mai departede 5 metri de sol zic ca o iau razna...
anonim_4396 întreabă: