| YulyMax a întrebat:

Cum treci peste o dezamagire, din partea unui prieten? Ca rog daca se poate sa ma încurajați să trec de momentele astea.

11 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

E o etapă normala in viața oricărui om.Prietenii vin și pleacă și unii te mai și încurcă.
Nu e o dezamăgire majoră, deci nu ai de ce sa suferi.
Îți cauți prieteni cu care chiar te înțelegi și asta este.
Oamenii nu sunt așa cum par, majoritatea din ei.

| Drake21 a răspuns:

Nu exista sa fii dezamagit de un prieten dar Certuri am avut si eu cu ei de pe la 7 ani chiar laughing

| RAY a răspuns:

Singurul tau prieten ești tu, restul sunt iluzii

| SuperCoolDude a răspuns:

Fumezi iarba rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este vorba de tradare, acela nu ti-a fost niciodata prieten, asa ca nu ai peste ce sa treci. Sfatul meu ar fi sa o iei pe un drum separat fata de el, sa nu il mai cauti sub nici o forma

| dullcat a răspuns:

Astepti ca trecerea timpului sa isi faca treaba. Daca prietenia e solida va veti impaca voi.

| StoicAnalysis a răspuns:

Accepti ideea, eventual mai vorbesti despre asta cu altcineva, si apoi iti vezi de treaba. Se intampla si rahaturi de genul. Nu exista prietenie perfecta. Tot ce poti sa faci e sa-ti canalizezi dezamagirea in ceva constructiv. Daca dezamagirea prietenului respectiv este prea mare si crezi ca o sa o faca mai mereu pentru ca asa ii este firea lui, atunci eu zic sa tai relatia cu el, pentru ca mai tare te trage in jos. Cum ar zice americanii : "Cut him loose".

| Celestina003 a răspuns:

Dacă nu ai zis situatia, nu prea avem ce să încurajăm, dar hai să spun că până si frații si surorilor, si verii se ceartă foarte grav, si sunt dezamăgiți, dacă chiar țineți unul la celălalt împăcare vine de la sine.

| CleanHeart a răspuns:

Vorbele noastre nu o sa te ajute mai mult de 5 minute dar iti ofer o noua perspectiva si iti zic ca trebuie sa treci prin asta ca sa iti faci o experienta, toti trecem si sa iti dau un exemplu din viata mea, am pierdut prietenii dar am castigat altele, totul o sa fie bine

| Smmo a răspuns:

Intr-adevar este greu de inghitit o dezamagire din partea cuiva cu care ai impartasit niste experiente si de la care te astepti sa te inteleaga si sa nu iti faca rau. Daca nu poti reinnoda relatia sau daca l-ai prins cu ceva si iti semnaleaza instinctul de conservare ca nu e bine sa mai ai de-a face cu persoana respectiva, il lasi si iti faci alti prieteni.

| MarianWLF a răspuns:

Nu mai dai putere emotiei respective, nu o tine vie in mintea ta, detaseaza-te emotional si incearca sa o uiti, in cele din urma nu va mai avea putere asupra starii tale emotionale.