Eu prefer solutia de a trai singur pana mor. A fost bine cand m-am indragostit dar acum e prea tarziu pentru asa ceva.
Wait a sec. Daca nu aveai profil in facebook nu puteai intra ori nu vroiai sa mi-l dai?
Ti-am zis, e al soră-mii! NU te mint, dar tu n-ai incredere in fete asta e! O sa ti-l dau pe-al ei daca vrei. Dar oare unde mi-a disparut...raspunsul?
sa stii ca intr-o zi camionul/tirul tău te va face sa suferi mai mult decat te va face sa suferi o fata.
esti comica. Ma gandeam si la fb sorei tale dar stii ca eu sunt greu de convins.
Daca ma lasa in mijlocul pustietatii si nu poate sa vina cei de la depanare sa-mi repare motorul o sa te chem pe tine sa ma iei in casatorie.
Serios? Eu acolo te-as lăsa, in mijlocul pustietatii, fii sigur. Tu nu stii sa iubesti.
Parcă mi-ai citit gândurile...
Ei, cum sa fie?! Dragut. Eu sunt cea care intotdeuna a crezut, si incă crede, in dragoste la prima vedere. Prima impresie conteaza mult. Fie vară, fie iarnă..., ger cat de mare, venea si-mi aducea un trandafir coral (culoarea mea preferată), zilnic, dar zilnic. Un an jumate, apoi m-a cam "distrus" o taină de-a lui, o taină care nu mi-a marturisit-o, pe motiv "sa nu-mi faca rău", chipurile. Dar...
la intrebarea a doua, raspunsul e NU. Nu sunt adepta acelui gen, nu iubesc in glumă.
Un prinos de frumusete si iubire.Sunt stari interioare pentru care cuvintele sunt prea sarace.La cea de-a doua intrebare....SINGURATATE IN DOI.
Prima data.Frumos,si nici n-am inceput eu sa fac avansuri.Nici nu-mi pasa de fata de carei placea de mine si 2 nu as faceoo de dragu de a nu mai fi singur
Prima data a fost frumos....parea ca totul e magic.dar nu a tinut mult... Da am fost implicata dar mi-am dat seama ca e mai bine singura si daca e sa fiu cu cineva voi fi oricum.
Effy35 întreabă: