Optimus7, chestia asta se intampla nu si-o face nimeni.
Cand te intalnesti cu o persoana care ti se pare ok si persoanei ii se pare ca tu esti la fel de ok, apare o legatura si cu putin curaj se formeaza un cuplu.
Sper ca te-am ajutat
Bafta.
Cu cat nu da-i importanta la fete/baieti (depinde ce esti) cu atat vin mai repede.
Dupa o perioada de cateva luni bune cat a umblat dupa mine, aveam aman2 iubiti si ne-am iubit pe ascuns catva timp. apoi am hotarat sa fim impreuna oficial, sa iesim in fata lumii de mana si acum suntem fericiti, avem 6 luni oficiale.si cam un an de care nu stim decat noi!
Imi place ce vad la ea si ea la mine... pur si simplu te place pentru ceea ce esti tu daca gaseste in tine ce cauta te va placea
Imi place intrebarea asta
Deci noi doi ne stiam doar din priviri si intr-o zi ne-am jucat cu niste prietene adevar sau provocare eu am ales provocare si am fost provocata sa-i spun lui(nici nu stiam cum il cheama, atunci am aflat)sa-i spun ca-l iubesc... a doua zi eu i-am spus si atunci am facut cunostinta, ne-am imprietenit eram prieteni buni ma lua in brate de mana statea numa-i langa mine, imi era fooarte simpatic dar intr-o seara el i-a spus prietenei mele ca-i place de mine, eu am observat ca cu mine se purta intr-un fel aparte dar am crezut ca este doar in mintea mea, asa si i-a spus prietenei ca ma place si ca vrea sa fim impreuna prietena mi-a spus a doau zi si atunci mi-am dat seama ca si eu il plac...mai pe seara am fost impreuna 2 saptamani, si ne-am despartit iar acum suntem prieteni
Effy35 întreabă: