Orgoliu, egoism, prostie. efecte din cele mai diverse, care pot duce pana la incompatibilitate.
Onoarea, identitatea, caracterul tind intotdeauna sa 'maturizeze' compatibilitatea intr-o relatie cu toate efectele pozitive ce decurg. numai bine!
Orgoliul este parerea exagerat de buna despre sine, trufie. Nu am de gand sa iti fac eu tema, treci si scrie.
Efectele negative ar fi ca distrug relatia si pierzi multe multe momente in acest timp, iar timpul este cel mai pretios. orgoliul e ceva ce nu trebu sa persiste in relatie bazata pe incredere, trebuie de cedat in anumite momente si totul va fi bine, succes
E bine să n-ai dar să te prefaci că ai. Adică, să zicem, mergi cu fata pe stradă(sau băiatul) şi se mai uită unu altu, ca aia e lumea se uită, în realitate să nu te intereseze, pentru că nici n-are de ce, dar să faci aşa uşor pe "iritatu". Sau în chestii ce ţin de dinamica vieţii, în lucruri " pentru femei " sau "pentru bărbăţi", să te prefaci că-ţi pasă, deşi iar, n-are de ce. Sincer eu n-am pic de "orgoliu", dar uneori ma fac că am, că aşa "dă bine".
O definitie o gasesti in dex(nu ma considera rautacios) Efecte negative..hmm. pai eu sunt foarte orgolios dar totusi prietena mea ma accepta. intr-adevar pot intervenii certuri multe, e bine sa ai orgoliu atunci cand trebuie!
inseamna ca orgoliul tau nu afecteaza relatia.
anonim_4396 întreabă:
Rux_5597 întreabă: