Ori menage-en-trois, ori iubitu' nu mai e iubitu' si nici pretena nu mai e pretena
As pune punct relatiei cu iubitul.
Iar cu prietena cea mai buna, as rupe orice legatura cu ea. Daca ei chiar ii pare rau, cine stie, poate as ierta-o
Pe ea cand as prindeo as faceo de rusine oriunde/iar pe el las trimite la ea, nu ma poate iubi, daca s-a dus in pat cu ea, indiferent de motive, prefer despartirea, asa ii voi arata ca am orgoliu si nu pot ierta tradarea.
As termina orice legatura cu amandoi Le-as sp in fata ca s-a terminat si prietenia mea cu acea fata si relatia cu acel baiat.
Hmmmm...nu ar fi iubit...ar fi un badaran...si ala nu e barbat... e curvar... iar ea... e o curva nu o prietena... i-as trimite direct in iad pe amandoi...si mi-as vedea de viata mea...
Prietena este de vina si nu-i este adevarata prietena.eu nu prea cred in prietenii, doar relatii amicale.
Din start. el nu se mai cheama iubitul meu, iar ei titlul de cea mai buna prietena s-a dus. ii dau pe amandoi dracului. ii omor. pot fi chiar persoanele care sa am cea mai mare incredere iar daca m ar trada, mi ar pica cerul pe mine.
Poi aia nu s'ar putea numi "cea mai buna prietena"! daca iti era prietena nu facea asa ceva!
Si eu am fost intr'o situatie asemanatoare dar...baieti sunt baieti
Sunt bagata intr-o astfel de situatie. el se da la prietena mea. E picatura care a umplut paharu. Ea stie ca pe el il iubesc si cred ca l-ar respinge, chiar daca o sa pun capat relatiei.Eu incer s-ai tin la distanta, k altfel ea o sa pateasca exact ca mine. o so foloseasca...
SenZoru întreabă: