Orice om are nevoie si de momente in care sa fie singur. Poate acel prietena are nevoie de el ca sa discute, sa-si mai mai limpezeasca gandurile. Eu ma gandesc ca daca vei avea incredere in el, atunci relatia se va imbunatati. Poate o ajuti si pe prietena sa vada lucrurile mai la rece si sa traga niste concluzii folositoare. Deci pana ai contradovezi, parerea mea sa ai incredere in el.
As fi calm si m-as ghida dupa hotul neprins negustor cinstit. Vezi cum va evolua in continuare treaba iar daca va fi rece cu tine incearca sa-i spui ce ne spui noua aici si daca tot nu merge lasa-te de meserie
Poi as astepta sa se intoarka din vacanta lui... iar daca este vreo schimbare in comportamentul lui...sigur nu a fost doar cu amicul sau...
ar mai exista o posibilitate daca ti-a zis sa vii iar apoi ti-a zis ca nu mai sunt lokuri e posibil sa fi mers altcineva in locul tau...acum nu stiu ce sa zic sper sa ma insel oricum nu e necesar sa-ti faci griji dupa abia 2 saptamani...
succes!
Buna, daca ii pasa de tine, tot la tine se intoarce, tebuie sa ai incredere si sa mai treci cu vederea daca tii la cineva...
Pai cand s-ar intoarce i-as spune si eu ca nu ma mai pot intalni cu el deoarece sunt ocupata... pentru tot restul vietii. Daca una zice si alta face nu da dovada de seriozitate si cand ti-o fi lumea mai draga o sa-ti faca o figura de toata frumusetea. De acord ca are nevoie de spatiu, va cunoasteti de abia doua saptamani, insa nu trebuia sa lanseze invitatia si apoi sa o anuleze. Iar faza cu mess-ul si 10 apeluri e... no comment! Tu faci ce vrei, ti-am spus doar cum as proceda eu.
1. Nu cred ca ai apucat sa investesti foarte tare intr-o relatie de doua saptamini.
2. Nu cred ca scaparile astea se vor rezolva, sincer. Murphy are o vorba: ce incepe prost, se termina si mai prost.
3. Daca sinteti prieteni nu avea de ce sa plece fara tine, decit daca era ceva aranjat cu mult inainte de a te cunoaste.
4 Daca tinea foarte tare sa fii cu el, mergea cu cortul sau se culca sub pat.
5 Fa ce vrei, dar tine minte ca un compromis aduce dupa el altul.
I-as spune ADIO fara sa ma mai gandesc. Nu pentru ca a plecat la munte cu un prieten (pentru ca mai mult nu stim sigur - doar banuim) ci din cauza mesajului obraznic de pe messenger si din cauza comportamentului urat in general. Un lucru este clar - NU IL VEI PUTEA EDUCA - ori il suporti asa cum este ori... ADIO. Eu zic ca nu are rost sa te chinui.
As incerca sa ma comport mai rece cu el... asa ceva nu este normal... de ce nu te-a luat si pe tine? sau daca tu nu ai vrut sa pleci, el daca tinea cu adevarat la tine nu mai pleca nici el si gata... Chiar daca are nevoie de libertate, sa distreze cu tine, cum poti sa-l lasi sa se distreze fara tine?
In primul rand asculta-ti inima; ea nu se inseala niciodata.Nici prea multa incredere nu trebuie sa ii arati pentru ca mai devreme sau mai tarziu va profita de aceasta incredere. O spun din propria experienta, si eu am avut incredere mare in persoana iubita, la inceput mi_a fost corect, dar din cauza acestei increderi, pe parcurs a profitat de ea.Ptr:mine a avea incredere prea mare intr_o persoana o consider un defect. Oricum raman de parere k inima nu te inseala niciodata. Daca tu simti k ceva este in neregula, atunci e timpul sa iei masuri.In privinta a ceea ce ne_ai povestit tu, si mai ales ca ai zis ca aveai 10 apeluri pierdute de la el si mesaj pe messenger unde iti zice ca ai figuri, probabil el asa te considera, o fetita cu figuri, cu unele scapari pe care lui nu ii plac. Exista sansa sa se fi razgandit pe parcurs cand a vazut ca te_a sunat de 10 ori iar tu nu i_ai raspuns. Aveti doar 2 saptamani.Este ink timp sa va cunoasteti sa va vedeti greselile, si atunci vei sti ce trebuie sa faci. Daca e ok atunci mergi mai departe. Pup
source întreabă: