| Hazard_7428 a întrebat:

Cum ajung sa ma cunosc pe mine insumi? cum scap de incapatanare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eşti atent şi înveţi ceva din ce se întâmplă cu tine şi ce se întâmplă în jurul tău. Învaţă să te cunoşti, să-ţi ştii reacţiile, să stai "singur cu tine" şi să conştientizezi ce se întâmplă cu tine.Cunoaşte-ţi gândurile,sentimentele şi în funcţie de ele învaţă să acţionezi.Poţi citi unele cărţi despre inteligenţa emoţională,personală, socială care te-ar putea ajută. Este bine că sesizezi că ai o problemă cu încăpăţânarea şi vrei să o rezolvi.Trebuie doar să te gândeşti şi să priveşti atent situaţiile în care tu eşti aşa. Dacă e bine,dacă e rău,dacă te ajută, dacă nu şi dacă rezolvi ceva atunci când ţi-o manifeşti.Tu eşti singurul care poate scăpa de ea, doar că trebuie să cauţi cheia care o să te ajute.Îţi dau un pont : cheia e în tine.

9 răspunsuri:
| dydyx_8055 a răspuns:

Asta e intrebarea la care ar trebui sa-mi raspund si eu...si mie mi s.a spus de muuulte ori lucrul acesta.Nu cred ca vom scapa de incapatanare.adica poate daca tu iti doresti sa nu mai fi asa incapatanat... poate. poate!

| ellalife a răspuns:

Cu timpul, trebuie sa te gandesti la comportamentul tau, dar in mod obiectiv.Bineinteles iti poti intreba si apropiatii ce parere au despre tine,si tu sa incepi sa iti conturezi o imagine proprie.Iar de incapatanare scapi daca inveti sa lasi de la tine.
Lasa oamenii sa creada ca ei au dreptate,chiar daca nu e asa, tu zi ca ei si fa ca tine, astfel vei fi mult mai acceptata.Iti vorbesc din experienta.happy

| Annie a răspuns:

Hmm e greu sa scapi de incapatanare stiu asta ca si eu sunt foarte incapatanata:d.Ca sa te cunosti mai bine pe tine un lucru ar fi sa-ti faci jurnalthinking

| LuS[z] a răspuns:

Ascultandu-ti vocea interioara gandind de 2 ori lucrurile inainte sa le faci iar incapatanarea e ceva nativ nu ai cum sa scapi de ea tot ce poti sa faci e sa o modelezi happy

| harciog a răspuns:

Nu gindi pentru ca este de ajuns doar sa privesti sincer si direct in tine.Incearca doar sa fii "martor"la ce se petrece cu tine.Cind vei reusi multumeste-mi, dar in sinea ta.

mira
| mira a răspuns:

Esti pe drumul cel bun daca ai inceput sa-ti constientizezi defectele. Vocea ratiunii ascultata cu atentie te va scapa de incapatanare.

| UniversaLove a răspuns:

Salutare
~*~Mediteaza,concentreaza-te pe Iubire Pura Universala,plimbate prin padure asculta sonetele naturii,vocea Vietii si ce Sufletul iti sopteste, Fi constient ca tot ce Exista este viu si egal, este important si frumos in felul sau Unic de a Fi.Fi Umil si rabdator in primul rand fata de tine restul va curge de la sine.Concentreaza-te pe solutie nu pe problema.Decizia este a ta daca vrei sa traiesti in ceata sau daca vrei sa stii cine esti cu adevarat si ce anume reprezinta Viata cu adevarat, daca vrei sa fi cu IUBIRE sau cu ura.Comunica mai mult cu tine in liniste in natura.Multa Lumina si Iubire~*~

Întrebări similare