| x_1929 a întrebat:

Cum ar fi cel mai bine, sau cel mai corect mod in care sa-ti traiesti viata?

10 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Cu demnitate! Sa nu-ti fie rusine de faptele si gandurile tale, cu respect pentru toti si toate, chiar si pentru cei care nu ar merita-o, sa incerci tot timpul sa te autodepasesti, sa nu cazi in "mizerie", sa nu tredezi, sa nu trisezi(mai ales cu viata). Sa faci ce-ti face placere, sa creezi, sa fii inventiv, sa nu -ti faci din bani un tel in viata, ci din "modul" de a face bani.Sa nu visezi toata viata la masini superbe, cand tu nu vrei sa lucrezi.etc. Sa fii OM!

| Luori a răspuns:

Totul se reduce la " a vrea". Eu vreau sa intru cu adevarat in viata, sa"musc" din dezamagiri, bucurii, impliniri, sa fug dupa fericire si sa nu obosesc, sa ma bucur de ceea ce-mi place si sa nu ma satur si sa privesc inapoi multumita, fara prea multe regrete. Sa privesc totul ca pe o experienta, ca pe un test ce trebuie trecut, vreau sa descopar cum sa trec peste anumite lucruri, cum sa ma pacalesc ca timpul ar sta in loc cand imi doresc din suflet asta. Sa fac ceea ce-mi place, sa procedez cum cred ca este bine ( dar mai tinand cont si de parerea persoanelor importante mie ), in ciuda faptului ca cei din jur vor crede ca-mi irosesc viata, ca nu-i bine doar pentru ca nu fac pe placul lor.

| Psihiatra a răspuns:

Nu exista un asemenea lucru comun. Ca sa-ti traiesti viata trebuie sa te bucuri de ea, dar si sa te tii de cele sfinte.Trebuie sa faci ce`ti doresti, sa-ti traiesti visele, atata timp cat nu faci nimanui rau.

| Yang a răspuns:

Nimeni nu are raspunsul corect la intrebarea asta. Daca as fi o mama as spune: sa nu te apuci de droguri, sa nu faci sex pana la 18 ani, sa nu te apuci de baut. Daca as fi o amica as spune:sa faci ceea ce iti doresti, sa incerci sa iti indeplinesti visul, sa nu te schimbi pentru nimeni si nimic, sa ierti cand e necesar, sa nu pui la inima orice cuvant spus de cei din jur, sa te distrezi dar nu in sensul exagerat, sa iubesti, sa iti faci o familie, sa ai copii, sa iti bati capul cu ei cand iti vor pune intrebari din-astea si sa le dai aceleasi sfaturi.In concluzie viata fiecare si-o traieste cum vrea, nimeni nu greseste intentionat iar daca o face la baza sta dorinta de a vrea mai bine.

| Biencush a răspuns:

Sa faci in asa fel incat sa nu faci rau altora, si sa nu porti sambetele vecinului ca are mai mult sau mai putin decat tine.
Sa vrei sa fii fericit si sa faci in asa fel incat sa si devii.
Sa ai o alimentatie si un stil de viata sanatos!

| erik a răspuns:

Decizii corecte si relatii constructive.

| shadovv a răspuns:

Chiar daca mi as pierde timpul explicanduti tot nu ar fi "cel mai corect" ci ar fi "cel mai corect din punctul meu de parere" iar raspunsul ar ocupa tot spatiul de pe internet.

| Skylerx a răspuns:

Sa faci sport, sa fii destept si sa fii bun la inima.

| EllyFMS a răspuns:

Cum vrei si cum crezi ca te simti bine.

| x_1929 explică:

Nu am intrebat cum ar fi cel mai bine pentru. mine sa-mi traiesc viata, pentru ca eu oricum o traiesc asa cum cred eu ca e mai bine, cum vreau si cum simt... Si nu cred ca cel mai important in viata e sa te simti doar tu bine. As fi vrut sa-mi gasesc un tel, sau lucru pentru. care sa merite cu adevarat sa lupti, un tel pentru. care ti-ai da si viata fara sa clipesti ceva pentru care sa se merite sa traiesti cu adevarat... dar care e acel lucru?

Întrebări similare