| bammbi a întrebat:

Cum ar putea ca sotul meu sa se lase de jocurile de noroc? Mentionez ca are un caracter slab.

8 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Cum adică slab? E condus de alţii? Discută cu el, zi-i că-l laşi, vorbeşte cu rudele(părinţii)lui, ieşi cu el în oraş, lasă-l fără bani.

| feelsLIKEqwerty a răspuns:

Roaga-te pentru el! credinta o sa-l intareasca. happy

| mona a răspuns:

Se poate lasa daca el isi doreste intr-adevar sa faca asta, vorba si amenintarile ca o sa-l parasesti nu o sa aiba efect atat timp cat eobsedat de jocuri, cunosc si eu pe cineva, am cunoscut de fapt exact asa si stiu cum e.

| pisoias a răspuns:

Numai daca are vointa.Sau atunci cand nu va mai avea nici un ban si nici nu va mai gasi in alta parte.

| gvdgdsgvdgvdgd a răspuns:

Dă-l mă afara :C

| neutrino a răspuns:

Jocurile de noroc poate deveni ca si o boala, drept pentru care, pentru vindecare, trebuie sa mergi la "cauze". Este foarte posibil ca el sa se plictiseasca acasa...O alta varianta este aceea de a merge cu el, si sa cheltuiesti si tu aceeasi suma de bani pe care el o arunca la aceste jocuri, poate-i vine mintea la cap. A treia varianta e trista...

| MuzicaBooM a răspuns:

Jocurile de noroc se joaca pentru dorinta de bani.Pe unii nu ii bat norocul..Asta e!sad
Trebuie sa discuti larg cu el si sa ii spui ce te deranjeaza.Doi parteneri trebuie sa discute ce ii deranjeaza.Dar acesta trebuie sa aiba si ambitiewinking ca fara aceasta esti,, mancat''. Incearca sa il faci sa uite de jocurile de noroc.Scoate-l in oras la un film, intr-o vizita, la un restaurant, intr-un club, la un barwinking
Puuup:*

| cristi202 a răspuns:

Nu stiu daca ai vreo sansa. Doar dafca il pui sa aleaga intre tine si jocurile de noroc. Insa sa nu ai surpriza sa aleaga jocurile... Orice ar fi, daca e slab, nu stiu daca se poate lasa.