Cuze ca iti zic dar usor nu cred ca o sa gasesti ps : sper sa nu aud commuri la adresa mea ceva de genul : ba prostule nu-l fa pe saracu om de rahat ca o a isi gaseasca sau ceva de genul doar zic si nu e vina ta, dar in ziua de azi ca sa ai o iubita trebuie sa fi frumos, bogat sau orice. nu se gandesc la sufletul omului
Te pot contrazice, poate sa isi gaseasca cu conditia ca si partenera sa aiba un handicap identic sau orice alt fel, sunt destule persoane cu dizabilitati care isi gasesc intr-un final perechea
Da dar mai putine
Nu-s nici bogat dar nici sarac si nicici urat urat sa nu ma placa sunt un om ca toti oameni doar ca aceasta problema cu handicap si stai linistit ca sunt obisnuit sa se faca misto de mine sau sa se ra rada
Dam un mesaj privat cu handicam ca sa imi dau seama, promit ca nu rad
Nu mai nevoie frate de sfaturile voastre am inteles ce ai vrut sa spui oricum persoanele cu handicap sunt personae discriminate din toate punctekle de vedere asa ca nu vad ce rost are sa stii ce am
Bine, cum vrei tu
Sa caute persoane cu aceleasi probleme de handicap. Daca handicapul nu e asa grav se poate gandi si la o persoana sanatoasa.