| Ady117 a întrebat:

Cum ar trebui să abordez o fată care mi se pare potrivită pentru mine, dar cu care nu am vorbit niciodată?
Întreb asta în caz că mi se întâmplă în viitor. Vreau mai multe păreri, poate folosesc ceva de la voi. Nu mă prea pricep eu.

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Asculta-ma, ca vad ca ai potential. Nu cauta "o fata", cauta-ti jumatatea. Pentru tine, sufletul tau pereche va fi un ideal al feminitatii, deci nu ca o vei vedea frumoasa, ci perfecta. Pentru tine va fi idealul. Asteapt-o, caut-o, si crede-ma ca nu vei regreta.

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te bagi in seama altfel ramai singur pe vecie

| Plato a răspuns:

Din ce punct de vedere crezi ca e potrivita pentru tine? Faptul ca e frumoasa n-o face potrivita.

| Ady117 explică (pentru Plato):

Gen o cunosc de mai mult timp, dar n-am avut ocazia de a vorbi cu ea, deși am Instagramul ei să zicem sau Facebook etc și îi văd postările, văd cum gândește, chestii de genul. De aici mi-aș putea da seama că mi se potrivește.
Nu mă interesează neapărat frumusețea sincer. Nu mă interesează prea mult aspectul fizic. Mă interesează mai mult gândirea și să trăiască cât de cât conștient, nu să fie cu capul în nori. Vina mea că n-am specificat happy

| Plato a răspuns (pentru Ady117):

E foarte bine daca e adevarat ce zici. Cel mai matur e sa o abordezi direct, dar cu eleganta.

Recunosc că nu mi-aș dori o fată foarte urâtă. Dar nu îmi trebuie neapărat nici o fată foarte frumoasă. Între...

Nu consider că există un om perfect.
Eu prin urâtă sau frumoasă / frumos sau urât mă refer la varianta aceasta indusă de societate, adică ce înțelege toată lumea prin frumusețe.
Personal, nu cred că există un om frumos sau un om urât. Fiecare așa cum este. Orice om este unic.
Într-adevăr, mă interesează mai mult gândirea și sufletul persoanei respective, chiar și a prietenilor decât aspectul fizic pe care îl au.
Un băiat frumos se poate înțelege destul de bine cu un băiat urât dacă ei nu pun preț pe aspect. La fel și în relații, dar drept este că sunt mai rare relațiile de genul.
Oricum, dacă o să mă cunosc cu o fată " frumoasă " și mi se potrivește, cel mai probabil voi rămâne cu ea, este cam logic. La fel și cu o fată mai " urâtă ".
Apropo, îmi place cum gândeștihappy
Sunt tare curios câți ani ai...

Nu ar trebui sa iei in seama normele de frumusete impuse de societatea monotonă.
27 am.

Mulți înainte și mulțumesc pentru sfaturi!

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Ady117):

Doar oamenii urati ca naiba sustin ca fizicul nu conteaza

| Ady117 explică (pentru ForeverAlone97):

Nu-i adevărat. Eu, după părerea mea, sunt destul de frumos, dar nici nu vreau să mă laud, de fapt nici nu îmi pasă prea mult. Fiecare cum s-au născut. Nimeni nu cred că ar vrea să se nască foarte urât, dar nu-i alegerea lor cum se nasc. Depinde de noroc.
Uite încă un exemplu. Scrie Levi Elekes pe YouTube și caută video-ul în care vorbește despre acest subiect. El este frumos după părerea mea, dar el nu pune preț pe frumusețea unei fete sau al oricărui om, nu pune etichete.
Și sunt sigur că sunt mulți alții care au gândire asemănătoare privitoare la acest subiect.
Sau încă un exemplu. Eu cred că sunt și unii oameni urâți că naiba pentru care contează frumusețea și se plâng de aspectul lor, adică opusul afirmației tale.
Nu e chiar așa. Gândește un pic mai mult înainte să spui ceva.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Ady117):

Esti frumos pe naiba, atunci dc n-ai partenera? Un barbat frumos isi va gasi mereu. Sincer, tipul ala de care mi-ai zis debiteaza niste truisme penibile. Daca ai pana in 14 ani, e normal sa te fascineze. Daca ai peste si consideri interesant ce zice ala, esti un caz pierdut

Asculta-ma, ca vad ca ai potential. Nu cauta "o fata", cauta-ti jumatatea. Pentru tine, sufletul tau pereche va fi un ideal al feminitatii, deci nu ca o vei vedea frumoasa, ci perfecta. Pentru tine va fi idealul. Asteapt-o, caut-o, si crede-ma ca nu vei regreta.

| Crackman a răspuns:

Da, te prezinti ( fara sa pari patetic, fortat ), poate o gluma bunicica asa de inceput.
Dupa ce rade sah ii trezesti interesul, nu incepi cu ce faci, ca sigur iti zice ca te ocoleste.
Oricum daca spargi gheata... ii dai stranba cu imi placi si as vrea sa... aici vezi daca ai un punct comunc daca nu numarul de telefon.

| Ady117 explică (pentru Crackman):

Ok, mulțumesc pentru răspunsul tău și pentru timpul acordat, apreciez happy
Mai aștept și alte răspunsuri.

| ForeverAlone97 a răspuns:

@Sofer toate mor virgine daca baietii nu fac primul pas

| Ady117 explică:

Aaa, țin să precizez că am 20 de ani. Mi-aș dori să am peste câteva luni o relație cu o fată intre 18-20 de ani, ceva de genul.

| Ady117 explică:

Am dat fundă mai mult pentru că am un bug de la acest site cam de 2 zile și trebuie să dau fundă ca să pot vedea mai multe răspunsuri, altfel nu aveam cum să-ți văd nici ție răspunsul astăzi și nu putea să-ți dau aceste mesaje.
Dar îmi place și cum gândește omul cât de cât.
+ Că am dat doar la un răspuns, el a lăsat mai multe răspunsuri.