| NoName2934 a întrebat:

Cum ar trebui sa procedez? Iubitul meu zice ca s-a saturat ca nu fac nimic in relatia pe care o avem. Fac, facem amadoi cate ceva dar nu observa asta. Prin asta inteleg ca vrea sa ne despartim. Zice ca eu nu l am iubit si tot ce am facut a fost sa pun suflet.L am intrebat daca vrea sa ne despartim si a zis ca nu stie, ca o sa astepte pana ma duc eu si daca e sa continuam
eu o sa fac totul. Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez.Eu personal nu am chestii in relatia asta care sa nu imi convina in afara ca nu am facut sa se simta iubit cat voia el..Ma tot intreaba pe mine daca vreau sa ne despartim sau nu si insista cu intrebarea asta.Eu nu vreau asta, vreau sa incerc sa repar dar el nu ma crede ca o sa reusec, zice ca am mai zis asa si nu am facut nimic..Chiar nu stiu ce se intampla si ce sa fac, ajutati-ma.

4 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Pai si ce ar trebui sa faci?
Dar el a facut ceva sa te simti iubita?
Ca daca el vine cu iubire la tine ar simti si iubirea ta.
Este un manipulator gol de continut. Tie, mai exact, cam ce ti place la aceasta relatie?
Ti aduce flori zilnic cumva?
In fine...esti femeie si ar trebui sa te respecti si sa nu te rogi de un nesimtit.
Ca o sa si bata joc de tine mult si bine.
Nu stiu inseamna da, adica vrea sa va despartiti.
Asa ca iesi si mergi inainte.
Mult succes si toate cele bune.

| Madaxo97 a răspuns:

Cred ca s-a plictisit și nu te mai iubește și vrea să iasă din relație și nu știe cum, încearcă să facă să pară că e vina ta. Nu te ruga de el, dacă vrea să plece, lasă-l.

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil că vrea o relație bazată pe sex. Să nu accepți pentru că doar prin asta va fi cu tine.

| CalinaXandra a răspuns:

Lasa-l. Nu te ruga de un barbat. Nu fi prostuta. Zice asta pentru ca el chiar vrea să vă despărțiți și insista cu întrebarea asta ca să pună presiune pe tine, oarecum să pui tu punct relației ca să nu se simtă el vinovat. Din moment ce tu l-ai întrebat dacă vrea sa va despărțiți și el a zis ca nu știe... e clar ce vrea, nu? Și ce sa repari? Dacă nu ai greșit cu nimic sau ce sa faci în relație? Exista ceva ce ar trebui sa faci? E clar draga mea, ca acest om s-a saturat de tine și nu te merita. Pune punct pana nu ajungi sa suferi mai mult, fi doamna și nu te ruga de el. Spune-i ca te-ai hotărât sa ii dai o pauza sa își pună ordine în gânduri și te retragi frumos. Nu îl mai cauta. Un om care te iubește cu adevărat se va întoarce SAU mai bine zis un om care te iubește cu adevărat nu te va lăsa sa pleci. Din spusele tale e un imatur și un om toxic, fugi mâncând pământul altfel vei regreta mult mai mult mai târziu. În viața asta vei întâlni un suflet cald și minunat potrivit pentru tine. Cine nu știe ce vrea și îți cere constant validare, acel om nu e pentru tine. Dacă cumva nu v-ati început viata sexuala în relație cel mai probabil ca la asta se refera când spune ca vrea sa faci mai mult. Deci un dobitoc. Lasă-l, la urma urmei, el asta vrea dar e prea laș sa vina cu adevărul. Fi doamna și retrage-te frumos fără prea multe explicații. Scurt și la subiect, sa vadă ca nu dormi pe tine și iei atitudine. Ii vei da de gândit. De obicei bărbaților sau băiețasilor nu le plac fetele care stau sa se roage de ei și pun întrebări stupide.