Pai cel mai bun amic se numara prin foarte multa comunicare, rabdare, timp petrecut foarte mult impreuna, distractie si intelegere.
Genul de persoana de care ti se face dor . Oricum il am deja si este foarte atent cu mine, ma tachineaza, ne contrazicem, ne zicem de vreo 20 de ori pe zi " te iubesc / mi-a fost dor de tine " ( da despre tovaras vorbesc ), are mereu chef de glume, cu el se nasc subiecte de discutie din nimic, discutiile decurg de la sine. Ce naiba, e perfect . El = prietenul ideal, prietenul ideal = el!
Sa iti asculte problemele, opiniile.
Sa fie langa tine atat la bine, cat si la greu.
Sa nu spuna secretele pe care i le marturisesti.
Sa vorbeasca deschis si sincer, pentru asta sunt prietenii.
Sa fie sincer, amuzant, sa fie alaturi de tine, sa nu te plictisesti atnci cand esti cu el.
Pai daca te referi la un amic sa fie sincer sa stie sa te faca sa te relaxezi sau cand esti suparata sa faca sa razi
Prietenul ideal este acel prieten pe care nu trebuie sa-l sortezi intre prieteni buni si prieteni de ieseala. Este acel prieten caruia indraznesti sa-i spui tot ce te framanta, acel prieten care poate sa planga cand si tu plangi, este acel prieten pe nu ti-l poti imagina mort, este acel prieten care e mereu acolo pentru tine. Este acel prieten care zice verde-n-fata si apoi iti zambeste. Nu trebuie sa aiba aceleasi gusturi, trebuie sa te faca sa intelegi ca unii traiesc altfel ca tine.
Prietenul ideal nu exista...este un inger pe care il simti mereu langa tine, dar totusi, nicaieri
Amic... sa fie intelegator, sincer, dragut, solitar, vorbaret, amuzant
eu asta imi doresc de la un prieten
Pai: sa fie romantic, sa stie sa faca o fata fericita prin cuvinte, cadouri ..etc..,,sa nu caracterizeze o fata dupa aspectul fizic ..etc.
Ma refer la un amic
Clodmod întreabă:
anonim_4396 întreabă: