Buna, nu am un ideal de baiat, perfect nu e nimeni, dar totusi imi plac baietii inalti, ochii albastrii, zambet frumos, sateni, cu simtul umorului, glumet, respectuos, sa ma iubeasca si sa ma accepte asa cum sunt, nu am un anumit gen, dar totusi o preferinta tot am, imi plac baietii care stiu sa fie si seriosi dar si sa ma faca sa zambesc, sa ma alinte, sa fie sincer cu mine si sa aiba incredere in mine.Nu stiu, cred ca atunci cand iubesti totul pare roz, parca si defectele persoanei iubite te atrag si nu ti se par aiurea, accepti asa cum este persoana daca chiar o iubesti, oricine are un anumit gust, dar totusi iubirea e oarba si nu poti sa ii comanzi inimii, deci se poate foarte simplu sa ma indragostesc de unu care nu corespunde deloc idealului meu.
Exact cum este iubitul meu! Sa fie intelegator, capabil sa imi fie alaturi intotdeauna, sincer, cu simtul umorului, sa fie direct si sa imi spuna mereu cand gresesc si daca nu ii convine ceva, orice ar fi, sa stie sa ma iubeasca si sa ma faca fericita... Nu stiu daca cer prea mult, pentru ca primesc aceste lucruri si eu as face absolut orice pentru binele persoanei iubite.
Pai... ochii verzi, draguta, 1. 68-1. 70 (nu-mi plac fetele inalte tare) loiala (adica sa nu insele) delicata, cam aste-as criteriile
N-as putea o descriere fizica exacta. Ar trebui ca fata visurilor mele sa aiba niste ochi frumosi, patrunzatori si niste buze senzuale. Ar trebui sa aiba si bun simt in alegerea hainelor. Pot doar sa apreciez o configuratie frumoasa intre fata, corp, coafura si stil vestimentar.
Poi sa-l cheme Radu/Ovidiu/ Dragos . apoi sa fie saten/brunet cu ochii negrii sau albastrii, mai inalt decat mine, sa fie punker, sa nu foloseasca expresii patetice, si sa ma iubeasca, indiferent de greselile pe care le fac, sa stie sa ma corecteze, nu sa taca din gura, sa imi spuna ce nu`i convine cum fac si eu.
Despre fata ideala stiu sigur cum trebuie sa arate, cat despre baiatul ideal ...hmm, da-mi voie sa ma mai gandesc.
Pai...
Ochi verzi
Par saten arnjat mereu : ori ciufulit ori aranjat ca al lui Justin Bieber :X
Mai inalt decat mine
Sa stie cum sa se imbrace : nu o pereche de blugi tricou si adidasi si gata s-a imbracat :|
Sa ma inteleaga
Sa nu ma insele
Un fel de Se7en din brokencyde :X:X uite aici link cu el :X:X mie una mi se pare foarte sexy si pfoa mor dupa el :) am si vorbit cu el pe myspace :X:X:X bine ca stiu engleza :))
http://static.playdo.com/1019/skater1234girl/tabimages/brokencyde_s7en.jpg
e posa mea pref :X
Persoana mea ideala care cred ca este pentru toti este asa:Intelegatoare, Inocenta, Yubareata, Sa fie langa mine cand am nevoie, Sa imi spuna daca nu ii place ceva la mine ca sa pot schimba asta si sa fie cu un cap mai inalt decat mine.Atat ar fi perfect! Asa cum arata nu as prefera sa spun pentru ca fiecare avem gusturi deferite!
Buna!:*:* pai mai idealul baiat/fata depinde si de firea ta, adica na...sa va intelegeti in primul rand! succes la un tip bun!:*
Persoana ideala pentru noi, este definita de convingerile si moralitatea proprie? mai concret dolofana, bruneta, cu ochisorii verzi patrunzatori(ahhhluv')
Baiatul ideal:ochi albastri sau caprui, par cret sau mai lung, sa-mi cante balade la chitara:X, sa avem mai multe chestii in comun(locuri preferate etc), sa n-asculte manele, inalt, slabut-fara figura de mare macho, sensibil, romantic, par saten, brunet, blond( a mai ramas roscat). Prima mea dragoste nu prea a tinut cont de aceste ''criterii'' deci nu se stie nicio data cine si cum o sa arate baiatul perfect...pentru ceva timp (dragostea e trecatoare-dovedit).
Pai baiatul ideal pentru mine este Justin Bieber:X:X:X:X:Xil iubesc enormm:X:X:X:X:
Poi...sa o cheme Diana, Denisa sau Laura
Sa nu fie nici inalta nici scunda.
Sa aiba ochii caprui/negri/albastri (nu verzi )
Sa fie bruneta/blonda.
Sa fie sincera.
Cat de cat draguta :X
Inteligenta.
Cu simtul umorului.
Sa fie si un pic nebunatica dar si serioasa.
Si ar mai fi multe de spus...
:*
Deniisze întreabă: