Foarte tare, fratele meu. Sa-ti traiasca!
Pare rau pentru psihopata .
Pare mai rau pentru fosta... numa' ca e si ea cu unghia-n carotida.
O zi excelenta sa ai!^___^
Sper să nu se ducă ăla la școală și să-și prezinte compunerea în care zice cum înghite ceva alb, seminal, fie ea chiar și zăpadă...
Bine.
Vrei o fundă? Nu e chiar roz din ăla "turbat" ca de pițipoance, da" eu zic că merge...
De fapt, cred că știi cum arată fundele astea, că doar nu ești de ieri-de azi pe site-ul ăsta, nu?
De fapt, azi mi-am facut contul. L-am facut pentru a putea rade mai bine.
Si faza cu compunerea aia e urmatoarea: e inacceptabil sa cauti compuneri pe TPU
. O zi foarte tare sa ai in continuare. ^___^
Omg, ce sweet ai fost. Pff, pana inteleg regulile de aici... imi prind urechile
Prea multe schelete in acelasi dulap si cruciatii n-au avut o soarta tocmai buna...
Wizard, ai facut-o lata!
Ok. Mi-ai ceru prietenia, am acceptat-o, si cand sa trec pe la tine sa te salut prieteneste, vad ca esti in plin scandal. Dupa ce am citit intrebarea, mi-am adus aminte cum m-ai ironizat la prima mea intrebare. Voi incerca sa dau un citat, doua:"Frumoasa poveste...","cum e totul frumos in viata noastra reala, dar pe partea ailalta pierdem vremea pe net..."
Cine ne facea pe noi sa credem ca are o viata lipsita de probleme, povestindu-ne despre aventurile lui cu hamsteri?
Cine mai dadea cate un sfat pe la categoria"Dragoste si sex"?
Iar acum, cine vine cu o belea cat Casa Poporului?
Ok, a sunat cam dur.
Si totusi,"ceva e putred in Danemarca":se pare ca"fosta"e cu tine. Da? Dupa 11 ani de relatie, tu ii trantesti pe nepusa masa ca vrei sa inchei povestea.Aici nu mentionezi de ce. Daca nici ei nu i-ai motivat intentia ta, tu te astepti ca ea sa ramana ca Statuia Libertatii? Mai ales ca, din cate spui, tu cam vrei sa umblii din floare-n floare.
E onorabil faptul ca spui despre ea ca e o tipa inteligenta, si chiar este, din moment ce are cont pe site, dar nu-ti face nici un rau.Nici tie, nici celeilalte, ceea ce inseamna ca mai are si bun simt(ce noroc ai!). Apropo, pe fosta o faci "inteligenta", dar pe cealalta doar'rasfatata". Interesant...
Nu prea ai gusturi la femei.
Nu ca ai fi primul caz de barbat prostit de o pustoaica...
Deci, vorbeam despre"fosta"si actuala. Daca prima, a stat langa tine 11, si inca mai este langa tine, e de bine(pentru tine). Iar daca actuala stie de existenta"fostei"si totusi pastreaza legatura cu tine, e de rau pentru toti trei.
Din toata povestea asta, tu te cam dai basma curata. Dar stii vorba aia:"cine se scuza, se acuza".
Oricum, lipsesc multe piese din puzzle-ul asta.
Si la final, un sut in fund de la un prieten(chiar si nou)e un pas inainte si oricand folositor.
Fox, vezi c-ai uitat să citești întrebarea!
N-am uitat sa citesc intrebarea, dar din cate am inteles, tu astepti raspuns de la cineva anume.
Asa ca, eu doar am raspuns invitatiei de a comenta putin, in calitate de nou prieten.