anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Cum are loc orgasmul la femei".
Nu.
"Iubitul meu a terminat îm mine"
Nu.
"A băgat-o și a scos-o, 4-5 secunde"
Nici asta.
Ok.Nu știu, parcă aș răspunde și eu la o întrebare, să mă fac și eu util pe site-ul ăsta.
Să mă duc la Jelii să-i spun ce useri imi plac mie? Hai că mai bine o fac aici.
Deci am avut o tipă cu care am fost cam vreo 10 ani.Mai exact de prin 2000 până prin 2011-ianuarie. Și i-am zis eu frumos-atunci, că nu mai se poate între noi nimic, și deci să oprim jucăria.Tot cam atunci m-am îndrăgostit și de-o psihopată, colegă de serviciu.Bine - nu știam că e cu capul, că juca teatru la greu, dar m-am prins în cam o lună de zile, și am terminat-o cu ea in secunda 2. O chema Cristina.Nu știu dacă are cont aici, pe site, dar dacă are, vreau să-i spun că s-au prins cam toți colegii noștri de aici, din Cehia, ce panaramă de femeie e.Acum nu mai știu dacă e p-aici sau a ajuns în țară-napoi, la ăla al ei cu care a trăit vreo 4 ani, și cu care se bătea parte-n parte când o făcea el târfă și ea chiar era,(și care o aștepta acasă), dar eu sper că da.
(Bine-acum să nu vă supărați pe mine că sunt porc, dar și aici o ardea cu 2 odată, iar când m-a invitat la o cafea, tot ea s-a plâns pe la amicii noștri că am hărțuit-o.Serios vorbesc - așa de dusă era!).
OK. Lăsăm asta.Despre prima vreau să vă spun, adică de aia cu care am fost eu cam 10-11 ani. Ea are cont aici. N-am să apun cine e.Ideea e că a aflat de la o colegă de-a mea, că eu scriu p-aici, și deci a citit, și apoi și-a tras un cont frumușel, și s-a apucat de dat sfaturi.
Până aici n-ar fi nimic nașpa, numai că mi-a zis o fată tot de aici de pe site că mă iubește, și de atunci s-au schimbat multe.Despre fata asta mică-alintată, nu vorbim acum, doar vă spun că e puțin mai departe, și atunci ne scriem pe mess, sau în mail.Care mail mi l-a spart asta-fosta mai acum 3 zile.
De ce a făcut-o nu mi-a explicat, dar importantul e că a comis-o.Acum să nu mă întrebați cum a reușit, că astea sunt amănunte.Ideea e că aș vrea s-o întreb aici, în direct, și la o oră de vărf, dacă e frumos să vii pe site-ul ăsta, și să scrii sfaturi inteligente, dar in realitate să fi geloasă-posesivă-șantajistă-și restul, după ce îți spune omu și îți demostrează că vrea să râmâneți prieteni-amici-în orice caz nu dușmani.
Deci întrebarea e pentru ea. Și e posibil să mai urmeze și altele.
Iar cei care vreți să vă spuneți părerea, sunteți invitați cu mare drag, dar să nu-mi cereți să vă spun cine e, că n-am s-o fac.
Mersi frumos, și promit să revin.
A! Stați un pic să dau un copy la un mail pe care mi l-a trimis recent asta mica-fițoasa, în cazul in care vrea tipa asta de care vă spun eu, să fie la curent cu noutățile...
Iar nu pot dormi, dupa cum vezi.Stau si ma gandesc la toate chestiile, de cand am fost mica si pana acum.Si mi-am amintit de Mirela, o fata, de vreo 24 de ani pe atunci, rebela, cu parul scurt, se imbraca mereu, cum ma imbrac eu acum, cred ca de la ea am toate chestiile astea si avea un iubit, Nicu, foarte glumet, de la care cred eu ca am invatat sa fiu amuzanta.Am stat mult timp prin preajma lor, mai mult decat stateam acasa. Ea lucra la magazinul din colt si eu eram toata ziua acolo "pe capul ei" vorbindu-i si intreband-o tot felul de chestii. Uneori ma lua cu ea acasa si dormeam cu ea, mancam cu ea, ma jucam cu toate jucariile ei de plus (colectiona jucarii de plus si parfumuri) pana cand venea Nicu si se juca cu amandoua sau ne uitam la filme cu extraterestrii si imi spunea "teoriile conspiratiei". Apoi am crescut, ei au plecat din tara. I-am mai vizitat o data acum cativa ani, dar ma schimbasem, crescusem de fapt.Imi e dor de ei si mai ales de Mirela.Era pentru mine cum sunt eu cu Andrei acum, doar ca mult mai mult.Mancam impreuna, povesteam, imi amintesc aproape totul. Imi amintesc cand venisem intr-o zi de la scoala si am scapat borcanul de mustar pe blugii mei noi, si ea, saraca cat s-a chinuit sa scoata mustarul ala.Sau cand ma contraziceam cu ea ca eu sunt mai mare, ca am mai multi ani ca ea la anul de nastere-minte de copil.Sau cand am intrebat-o intr-o zi de ce e trista, ii murise bunica; iar eu am strans-o tare in brate.Am multe amintiri cu ea, si chiar daca acum nu ne-am mai recunoaste, eu o am in inima mea, pentru ca la un moment dat a fost o persoana foarte speciala pentru mine. E placut sa ai amintiri asa frumoase, desi imi e dor, e placut.
OK.
Uite și incă unul :
Baby, mi-am amintit acum, cand mergeam verile la tara, era acolo o fata, o tigancusa, care mie imi era simpatica. Avea ochii verzi, foarte frumosi, parul lung, un zambet foarte frumos si parca era mereu vesela, chiar daca trecea prin greutati. Tatal ei le batea pe mama si pe sora ei si pe ea uneori. Dar ea nu plangea niciodata, era genul ala de fata inocenta si foarte vesela si privea pe oricine de parca ii era prieten de-o viata.Nici nu stiu cum o cheama, nici atunci nu stiam, avea un nume ciudat pe care nu l-am retinut niciodata, dar mi-a ramas in minte imaginea asta a ei, vesela si foarte frumoasa.Si nu era deloc proasta.Cred ca doar isi ascundea durerea mereu cu un zambet. Tatal ei era un fost puscarias si uneori se purta ca un monstru cu ele. Dar pe ea parca n-o afecta.Si era foarte curioasa.Cred ca stii genul:de cate ori punea o intrebare, zambea strengareste, chiar si fara motiv.Acum e deja mare si cred ca e deja maritata, nu stiu, doar mi-am amintit acum de ea si am simtit nevoia sa-ti scriu. Te iubesc printule!
Bun.Deci cam asta îmi scrie DontSpeak, nopțile, când nu poate dormi.
De dorul meu.
Sper că doamna e mulțumită acum.
Mersi că ați citit.

Răspuns Câştigător
| Pitzipoanca a răspuns:

Foarte tare, fratele meu. Sa-ti traiasca!
Pare rau pentru psihopata laughing.
Pare mai rau pentru fosta... numa' ca e si ea cu unghia-n carotida.
O zi excelenta sa ai!^___^

| anonim_4396 explică (pentru Pitzipoanca):

Sper să nu se ducă ăla la școală și să-și prezinte compunerea în care zice cum înghite ceva alb, seminal, fie ea chiar și zăpadă...
Bine.
Vrei o fundă? Nu e chiar roz din ăla "turbat" ca de pițipoance, da" eu zic că merge...
De fapt, cred că știi cum arată fundele astea, că doar nu ești de ieri-de azi pe site-ul ăsta, nu?

| Pitzipoanca a răspuns (pentru anonim_4396):

blushing De fapt, azi mi-am facut contul. L-am facut pentru a putea rade mai bine. laughing Si faza cu compunerea aia e urmatoarea: e inacceptabil sa cauti compuneri pe TPU laughing. O zi foarte tare sa ai in continuare. ^___^

| Pitzipoanca a răspuns (pentru anonim_4396):

Omg, ce sweet ai fost. Pff, pana inteleg regulile de aici... imi prind urechile rolling on the floor

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Prea multe schelete in acelasi dulap si cruciatii n-au avut o soarta tocmai buna...

| foxsilver a răspuns:

Wizard, ai facut-o lata!
Ok. Mi-ai ceru prietenia, am acceptat-o, si cand sa trec pe la tine sa te salut prieteneste, vad ca esti in plin scandal. Dupa ce am citit intrebarea, mi-am adus aminte cum m-ai ironizat la prima mea intrebare. Voi incerca sa dau un citat, doua:"Frumoasa poveste...","cum e totul frumos in viata noastra reala, dar pe partea ailalta pierdem vremea pe net..."
Cine ne facea pe noi sa credem ca are o viata lipsita de probleme, povestindu-ne despre aventurile lui cu hamsteri?
Cine mai dadea cate un sfat pe la categoria"Dragoste si sex"?
Iar acum, cine vine cu o belea cat Casa Poporului?
Ok, a sunat cam dur.
Si totusi,"ceva e putred in Danemarca":se pare ca"fosta"e cu tine. Da? Dupa 11 ani de relatie, tu ii trantesti pe nepusa masa ca vrei sa inchei povestea.Aici nu mentionezi de ce. Daca nici ei nu i-ai motivat intentia ta, tu te astepti ca ea sa ramana ca Statuia Libertatii? Mai ales ca, din cate spui, tu cam vrei sa umblii din floare-n floare.
E onorabil faptul ca spui despre ea ca e o tipa inteligenta, si chiar este, din moment ce are cont pe site, dar nu-ti face nici un rau.Nici tie, nici celeilalte, ceea ce inseamna ca mai are si bun simt(ce noroc ai!). Apropo, pe fosta o faci "inteligenta", dar pe cealalta doar'rasfatata". Interesant...
Nu prea ai gusturi la femei.
Nu ca ai fi primul caz de barbat prostit de o pustoaica...
Deci, vorbeam despre"fosta"si actuala. Daca prima, a stat langa tine 11, si inca mai este langa tine, e de bine(pentru tine). Iar daca actuala stie de existenta"fostei"si totusi pastreaza legatura cu tine, e de rau pentru toti trei.
Din toata povestea asta, tu te cam dai basma curata. Dar stii vorba aia:"cine se scuza, se acuza".
Oricum, lipsesc multe piese din puzzle-ul asta.
Si la final, un sut in fund de la un prieten(chiar si nou)e un pas inainte si oricand folositor.

| anonim_4396 explică (pentru foxsilver):

Fox, vezi c-ai uitat să citești întrebarea!

| foxsilver a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am uitat sa citesc intrebarea, dar din cate am inteles, tu astepti raspuns de la cineva anume.
Asa ca, eu doar am raspuns invitatiei de a comenta putin, in calitate de nou prieten.

| Himera a răspuns:

Iarta-ma, iarta-ma.

Răspuns utilizator avertizat
| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Too long. didn't read...