Invatati sa faceti clatite. Eu am incercat sa fac ceva bun cu prietenul meu si ne-am distrat foarte tare. Plimbati-va ci bicicleta, cu rolele, mergeti la piscina, faceti excursii, mergeti la un picnic, faceti voluntariat impreuna, luati lectii de ceva (chitara, parasutism ). Mergeti in parcuri de distractii si dati-va in masinute, uitati-va la filme de groaza (ce o sa-ti mai placa cand se va cuibari la tine in brate de frica), cumparati-va un caine, mergeti la cumparaturi, la un concert, ceva.
Uite, acum stiu si eu ce as putea sa fac cu baiatul meu frumos! Ma bucur ca am raspuns la intrebare!
Distractie placuta!
Make love, serveste-i micul dejun in pat, iesiti noaptea aiurea pe strada(asta daca nu stai prin salajan, pictati cu palmele panze imense, mergeti cu masina la raurile din apropiere sa faceti baie goi geeeeez...cand ma gandesc ca asta faceam eu... e amuzant...garantez!
Wow.pai sunt atatea lucruri.invatati singuri sa faceti mancare.plimbati-va.asculta-ti muzica...merge-ti la mare sau la munte.la munte e superb in cabana sa aveti o cina romantica ceea ce va degenera si o noapte foooooarte frumoasa. bucura-te de toate clipele alaturi de el. oferiti-va mici cadouri.jucati-va.sunt multe de facut. te pup