| miruna_6654 a întrebat:

Cum as putea sa fac din nou sa ma placa un baiat cu care am fost acum 4ani? Ne-am certat foarte tare si nu cred ca ar mai vrea sa stie de mine, el are o prietena de vreo 3ani, dar nu sunt sigura daca o iubeste pentru ca atunci cand ea este la facultate el mai umbla si cu altele.Nu as vrea neaparat sa a impac cu el dar macar sa stiu ca il atrag cu ceva?

13 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Si daca ai stii cu ce tear incalzi? DIn ce spui tu nu reiese ca vrei doar sa stii ci vrei cu siguranta sa i strici relatia si sa revii la el. NU e frumos daca el are o relatie si apoi nu mai gasesti baieti

| elena a răspuns:

Nimic. Cand unui fir de ata ii faci nod, crezi ca arata ca nou? Lasa-l cu prietena si cu... fetele lui, fie ca le iubeste sau nu. Ce-ti pasa! Oricum nu va fi nimic ca alta data, ca acum 5 ani, erai doar o adolescenta, acum ai mai prins ceva la minte, nu?

| anna01 a răspuns:

Se pare ca ai orgoliul ranit si vrei sa te recastigi in fata lui. Faptul ca sta cu o fata de 3 ani, inseamna ca tine la ea si tu esti cea neimpacata.De atras... o tinuta sexy este mijlocul cel mai direct, dar iar sa ramai cu ochii in soare, mai ales ca tu spui ca se uita si la altele, deci tot "una dintre multele " ramai.

| tereza a răspuns:

Pai de ce vrei sa faci asta? A... inteleg vrei sa faci parte din acel "altele". Nu e treaba ta sa ii judeci relatia si nici normal ce vrei sa afli. Gaseste-ti un scop si vezi de viata ta, nu te mai chinui cu intrebari fara sens. Uita-te la tine si iubeste-te pentru ceea ce esti fara sa mai ai nevoie de ceea ce vad ceilalti in tine. Ambitia asta nu iti va aduce nimic bun. Sa il atragi cu ceva? Stim foarte bine ca noi putem sa ii atragem prin diverse moduri dar nu asta e ideea, ideea este sa te simti bine in pielea ta sa treci peste partea asta. V-ati despartit de 4 ani, este cu altcineva este simplu ca nici prin gand nu ii mai trece faptul ca existi. Il poti atrage daca iti propui dar va fi ceva de cateva ore, zile- ceva fara sens si prostesc.
Reorienteaza-te si vezi care iti sunt prioritatile lasa joaca de-a cine e mai tare.

| marpey16 a răspuns:

Nu cred ca e frumos ce incerci tu sa faci. In lume nu totul este asa cum crezi tu. Daca el este cu acea fata de 3 ani. Inseamna ca o iubeste. Eu nu te-as sfatui sa te bagi intre ei pentru ca pe langa faptul ca o sa le faci rau lor o sa iti faci rau si tie la randul tau. Pentru ca daca tu ii vei desparti tu vei fi "oaia neagra" dintre ei. Deci eu spun sa il uiti si sa mergi mai departe. Pana la urma nu suntem in telenovele!
Pupici, Marp :*

| maiamichel a răspuns:

Parerea mea ca ar fi bina pentru tine sa iti indrepti privirea catre viitor, iar de trecut sa-ti aduci aminte cu placere. ce a fost a fost!

| katia a răspuns:

Ce copila esti! nici nu stii ce vrei:nu ai vrea sa te impaci cu el dar la ce vrei sa stii daca inca il mai atragi? vrei sa mai stai cu el sa fii a 2, 3, 4-pe lista lui! Esi libera!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da il atragi.stii tu cu ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miruna cred ca ar trebui sa iesiti undeva la un suc sa vb si sa lamuriti ce a fost in trecut intre voi sa ii spui ca il iubesti nu l-ai uitat si chesti de astea aranjeaza-te putin si sper sa te impaci cu el prima data propune-i sa fi-ti impreuna fara sa se desparta de actula

| pelu a răspuns:

Auzi. Daca tu il placi ia`ti inima`n dinti si du-te la el si vorbeste cu el. nu mai ai nimic de pierdut. daca tu zici ca inca nu l-ai uitat dupa 4 ani inseamna ca ceva a fost si poate nici el nu tea uitat dar incearca sa te uite cu ajutorul prietenei lui. fa`ti curaj si du-te la el.bafta!

| irina_3672 a răspuns:

Ai putea pentru inceput, sa vorbesti cu el. Incearca sa ii fi amica, si sa il sustii in ce face, si sa aflii mai multe despre el. Incearca mai intai pe mess sau prin sms sa vorbiti, dupa va puteti vedea si vorbi. Incearca sa fi frumoasa, exact cum esti tu, te vei simti mult mai bine in pielea ta cand va veti vedea. Depinde acum si de motivul de care v-ati certat, si cum i te-ai adresat in timpul certii, poate nu a uitat inca. Nu incepe cu aburerile gen te iubesc, il vei sufoca si baietilor nu le place asta. Nu te tine nici scai de el, in caz ca cu timpul va veti atasa mai mult, vei vedea cum sta situatia cu prietena lui, vei sti daca ii poti spune un apropo ca vreti sa va impacati. Daca veti fi impreuna, spune-i "Te ador" in loc de te iubesc, cand vei simti ca esti mai atasata si ca merita, ii poti spune te iubesc. Lasa timpul sa rezolve situatia! Mult succes!winking

| iry a răspuns:

Tie ti-ar placea sa se bage alti in relatia ta?
mediteaza bine si apoi daca iti place fa si altuia.
cred ca ar fi cazul sa te maturizezi si sa lasi trecutul in pace
daca acu umbla cu altele de ce nu ar umbla si daca ar fi cu tine si cu alta?

| amelisa2002 a răspuns:

A trecut prea mult timp ca sa te mai gindesti la asta. Tu in timpul asta ai dormit? Acum, poti doar sa incerci sa fiti amici foarte buni, sa ii afli intentiile cu actuala prietena si sa ii arati ce a pierdut atunci cand v-ati despartit. In felul asta vei afla cat de mult il mai interesezi, si vat a suferit cand v-ati despartit...