Pai vezi su u ce faci. adica dc vrea o pers matura nu mai chicoti atat de mul, nu mai barfi, ai grija cu ce te imbraci, vezi cum te comporti. of... nu zic ca u nu respecti deja reg astea. :-|
da-mi mai multe "imformatii"
cum ar fi:
sunteti de aceeasi varsta/ specifica anii
cum te imbraci tu de obicei, sau da-mi ex de mai multe tinute
habar n-am.
uite zi-mi cum ai fi u intr-o zi mai "speciala" si intr-una ob
atunci te pot ajuta pentru ca altfel nu am cum sa-ti spun ce ar trebui sa schimbi la u
Pai ce sa zic. uite daca te vrea matura incerca sa fi mai serioasa nici chiar emo sa lasi jocurile pe cal doar daca joci...sa lasi alintaturile.si cam ata zic. scuze ca nu team putut ajuta
Lasa un id pe privat sa vad si eu cum te comporti si o sa te ajut eu
funda si lasa id pe privat
Dar în realitate care dintre voi are peste 21 de ani?
Ce vârstă ai tu și ce vârstă are el?
Fii tu insuti, nu te schimba doar pentru ca asa vrea el. Spune-i ca daca nu te accepta pentru ceea ce esti nu are rost sa stea cu tine .
Daca vrei sa te cinsidere matura... poartate ca atare, dar depinde si de cati ani are el si cati ai tu poate esti mai mica ca el si te considera imatura
Scz ca nu pot sati trimit un msg mai "intim" da nu pot...
dc are leg cu prietenii inseamna ca ei se comporta imatur nu neaparat u.tu esti sigura ca el te plk ptc dc plk pe cineva faci "compromisuri" sau accepti mici "defecte". poate (uite nu vreau sa te superi, stiu um e sa-ti plk un baiat si el sa te considere imatura, in fine la mine ii aproape o situatie complet diferita, dar stiu cum e, nu te sup pe mine plss) nu simte pentru u ceva adevarat, poate e o atractie doar, din cate miai spus modul in care te imbraci poate atrage priviri, iar el nu te place cu adevarat ci e doar "incantat" de cum arati si tuturor ne place sa stim ca suntem placuti, asa ca el poate doar incearca sa te faca sa crezi ca te plk, iar de fapt lui nu-i plk doar ca u sa te ti dupa el crezand ca el simte ceva, sa te faca sa te schimbi...
SAU
poate gresesc. asa ca roagal sa stati putin de vorba. ai zis ca unul din lucrurile care il deranjeaza sunt prietenii tai. asa ca intreaba-l exac ce il deranjeaza, intreaba-l ce poti schimba si sa-ti spuna cat mai exact nu sa traca cu vedera.
unul din lucrurile pe catre trebuie sa le faci est sa-l intrebi dc chiar te place sau spune ca esti imatura ca sa iti zica mai degraba "nu"
Pisica18a întreabă: