anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa-i spun iubitului meu ca-mi doresc mai multa atentie din partea lui, fara sa fiu miorlaita sau sa-l stresez?

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Spune-i, dar fa-l sa si simta ca asta iti doresti.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

I-as da o felicitare pe care sa scrie "Wish you were here all the time". Daca nu se inteapa, inseamna ca ai nevoie de un alt iubit!

| nicky a răspuns:

Nu trebuie sa fi miorlaita sau sa-l stresezi cand ii spui, ii spui pur si simplu ca ai vrea sa-si faca mai mult timp pentru tine, ca vrei sa petreceti mai mult timp singuri si cu asta basta. Cred ca va conta mai mult sa fi directa decat sa procedezi altfel.

auran
| auran a răspuns:

Fa-ti un program separat fata de al lui (cu prietenele sau colegii) si cand o sa vada ca vei lipsi mai mult de acasa o sa te bage in seama mai mult

| andreea_8479 a răspuns:

Fi sincera. spune-i ce simti
va trebui sa aprecieze sinceritatea tawinking
explica i k nu vrei sa stai tot timpul p capul lui sh ca esti destul de constienta de chesti asta-fiecare trebuie sa aiba sh tmp pentru e, nu trebuie sa stam tot timpul impreunal-insa.parca.ai vrea putin mai mult timp pentru voi, sa va cunoasteti mai bine, sa vorbiti mai multe, sa stati impreuna, sa petreceti clipe frumoase impreuna(sa stati imbratisati, sa va spuneti cuvinte frumoase:X ), sa fi ti fericiti :X

| jedi_7867 a răspuns:

Eu cred ca-i mai bine sa nu-i spui si sa incerci sa devii mult mai interesanta. Cum a spus si auran, concentreaza-te pe a avea o viata a ta, concentreaza-te mai mult pe a fi TU. Incearca sa descoperi cat mai multe lucruri care sa te faca sa te simti bine singura sau, ma rog, fara el. Daca faci asa, vei deveni mai multumita, mai fericita si... o femeie de genul acesta este mult mai interesanta, iti va acorda atentie fara sa fie nevoie sa-l stresezi.

| cristina_6456 a răspuns:

Sa fii mai indiferenta si sigur o sati acorde mai multa atentie indiferenta doare cel mai tare eu asa procedez cu prietenu meu can mai are perioade din astea si fuctioneaza acusia avem 5 ani de cand sutem impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...simplu te duci la el si ii zici:" vezi tu in ultmia vreme nu prea imi mai dai atentie " "s`a intamplat ceva? esti sup pe mine?" Si nu o sa-l stresezi fii sigura happy