Buna
se poate stii ce v arsta aveti?
e posibil sa nu aveti mai mult de 12-13 anisori?
COMENTEAZA SI ITI VOI DA RASPUNSUL.
O zi frumoasa sa ai
Cati ani are iubita ta? E grav daca trebuie sa ii ceri aprobare pentru asa ceva.Nu va vad mult timp impreuna.Asta daca esti baiat destept.
Vai, vai, vai!
Daca te iubea nu te saruta ea pana acum? Daca te iubea iti mai dadea o palma?
Think about that.
O zi buna ♥
Peii am incercat odata si mi-a F**** o palma...
Aveti mai mult de 12 ani?
Asta nu e prietena.Scuza-ma.Eu ii intorceam palma inapoi.
Nu trebuie sa-i ceri voie pentru asa ceva, doar sarut-o si gata! Prima data un pupic mic de incalzire apoi vor veni si restul... Daca-i mofturoasa ce? o sa te ia la bataie sau ce o sa faca? Daca nu o saruti si trece un timp o sa creada despre tine ca esti un molau!
Nu mi se pare normal sa iti traga o palma pentru ca tu, prietenul ei, ai incercat sa o saruti. Depinde si ce varsta aveti. Poti sa ii spui frumos ca sunteti impreuna, ca tii la ea si ti-ai dori foarte mult sa o pupi[pupat nu sarutat] si cum a mai zis cineva dupa o sa vina si restul. Un pup acum, unul mai tarziu in cateva zile ii trece si o sa te lase sa o si saruti fara sa iti dai seama
Pai ce ca sa o saruti trebuie sa-i ceri permisiunea, daca se poate sau daca nu se poate. Foarte simplu nu o mai intreba daca vrea sau daca nu vrea si sarut-o.
Daca e mofturoasa nu ai ce ii face! Nu poti sa schimbi caracterul! Insa poti sa o intrebi discret,''noi suntem impreuna sau ce? Saruta-ma!''Intrebarea e daca aceasta e iubeste? Daca nu merge, aseaza-te langa ea si uita-te la ea in ochii apoi usor la buzele ei, apoi intoarce-ti privirea inapoi la ochii ei si observa daca aceasta iti umezeste buzele(asta insemnad ca vrea sa fie sarutat-am iinvatat despre asta). Deci Good Luck
RupHerT întreabă: