Buna scumpo.eu sincera sa fiu nu prea ii agreez pe baietii de genul asta.si stii si tu ca nu poti schimba o persoana dupa bunul plac. trebuie sa il accepti asa cum este el.Noi fetele simtim nevoia de afectiune si stiu cum te simti.am avut si eu o situatie asemanatoare, dar am ajuns la concluzia ca nu pot schimba pe nimeni.pana la urma nu conteaza ca zice el un te iubesc sau nu daca nu iti arata asta.mai importante sunt faptele decat vorbele.totusi ai putea sa-l fac sa aiba mai multa incredere in tine.sa-i spui tu cat de mult il iubesti. daruieste ca sa primesti... sper ca te-am ajutat te pup
Fa-l sa se simta bine,cauta un subiect de discutat care ii place lui si nu s-ar satura de el. Vorbeste-i tu mai mult de sentimente, spune-i ce simti astfel incet, incet va face si el asta.Nu te ingrijora,probabil e si timid, se gandeste ca va gresi daca ti-ar spune ceva, exista cazuri de genu...Petreceti mai mult timp impreuna si totul va fi ok
Poate ca nu este timid... poate a suferit de pe urma altor fete si acum ii este teama sa si mai exprime sentimentele asa de usor,,, comporta te natural cu el arata i ca l iubesti si fii sincera cu el. Acum sper sa te ajute cu ceva eu una in situatiile astea asa am facut.
Buuuna.Eu n-am avut niciodata prieten...sa nu radeti am 13 ani,...dar majoritatea baietilor nu isi exprima sentimentele pentru ca poate le aste frica sa nu fie dezamagiti adica el sa iti spuna ca te iubeste iar tu poate ca nu simti asta si nu i-o spui inapoi.Asta l-ar face sa fie mai distant.Asa ca daca el nu face primul pas spune-i tu ca-l iubesti si poate o sa aiba incredere sa-ti spuna ce simte.
Poate te deruteaza sau te minte sau i rusine. Oricum si al meu cand il intreb daca ma place imi zice:poate da, poate nu!
Nu doar vorbele conteaza, ci si faptele. Daca iti spune ca te iubeste de-o suta de ori pe zi, dar in realitate abia de te baga in seama te incalzeste cu ceva? Daca tine la tine trebuie in primul rand sa ti-o arate, nu sa ti-o spuna. Eu chiar apreciez genul asta de baieti. Mai putine bla-bla-uri, si mai multe dovezi ca tine la mine.
Eu cred ca are pe altcineva si nu stie cum sa te evite sau pur si simplu nu te mai iubeste; orice ai face, nu poti obliga un om sa te iubeasca sau sa fie tandru, asa ca desparte-te de el si asteapta persoana potrivita de la care sa primesti tot ce-ti doresti