anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa imi conving parintii sa-mi ia o tableta :3? Dau funda! ( stiu ca e o intrebare ciudata dar...)

Răspuns Câştigător
| DongYiJang a răspuns:

Cu asta mă confrunt şi eu. laughing Da-le apropouri, arată-le tableta care îţi place, sau oricare tabletă. Acum depinde şi de posibilităţile părinţilor tăi că tableta nu se ia gratis!winking Încearcă să fii mai cuminte (numai dacă este cazul laughing ), învaţă mai bine la şcoală. Şi spune-le numai notele bune care le iei la şcoală. laughing Mult noroc şi succes în continuare! :*

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Roaga-i frumos.Ia note bune la scoala, promite ca o sa fii mai cuminte bla, bla, bla.Te descurci tu.

| PedoBarbie a răspuns:

Roagă-i frumos!

| Lisa01 a răspuns:

Eu zic sa fi sincer cu ei.Cred k valoreaza mai mult decat orice minciunica pe care te gandesti tu sa o arunci.Bafta

| laurica2001 a răspuns:

Treaba cu „O să iau numai note bune" nu merge laughing am încercat-o. Cel mai bine ar fi să te interesezi de o tabletă destul de ieftină, ba chiar la mâna a II -a... :d Le spui că faci orice dacă ți-o cumpără sau. DE CE NU ECONOMISEȘTI BANI DIN ALOCAȚIE? EU AȘA FAC și mă lasă să îmi cumpăr Cameră Video B|.

| Nick2001 a răspuns (pentru laurica2001):

DA am niste bani pusi de o parte dar inca nu ajung pentru o tabletalaughing

| laurica2001 a răspuns (pentru Nick2001):

laughing eu am bani pusi de o parte pentru o camera video! B|

| ShdDidutz a răspuns:

Spunele ca o sa inveti mai bine la scoala si mai ajuta-i cu treaba. Bafta!

| ionandreea97 a răspuns:

Strange tu bani pentru ea si atunci cad ii veiavea nu cred ca vor avea ceva impotriva.

| InceputulUnuiSfarsit a răspuns:

Mai intai de toate, trebuie sa o meriti.

| Nick2001 a răspuns:

Va rog uitati-va la si intrebarea despre tableta

| Crtsh a răspuns:

Spune-le ca o sa fii mai cuminte, o sa iei note bune laughing. Asa i-am convins eu puppy dog eyes

| Nick2001 a răspuns (pentru Crtsh):

Va rog uitati-va la si intrebarea despre tableta.