În aceiași situație am fost și eu până la 17 ani nu am avut nicio relație apoi am cerut instagrame la peste 100 de fete toate m-au refuzat, apoi tot ce îmi apărea la recomandate pe Instagram cerere și mesaj mi-a răspuns o fată foarte frumoasa am stat 8 luni cu ea apoi ma înșelat s-a folosit de mine că veneam dintr-o familie mai înstărită și i-am oferit niște vacanțe în țară deoarece era minora și eu la fel (aveam aceiași vârstă 17 ani), sfatul meu este să încerci cu orice fata dar ai grija să nu pui suflet până nu vezi că te iubește cu adevărat altfel vei suferi enorm succes.
Mulțumesc mult de raspuns! Iti doresc succes in dragoste poate iti gasesti si ty aleasa
Tu deja faci ceva greșit, dacă tu vrei să ai relație cu orice fată, vei părea un disperat și vor încerca să fugă de tine. Stai cu o fată o perioadă, o cunoști mai bine că s-ar putea să îți dai seama că nu e de tine, dar dacă este ce trebuie, o întrebi dacă vede că ai fi bun pentru ea. Dacă zice nu, o întrebi dacă rămâneți prieteni, asta să știi că te va ajuta să mai întâlnești și alte fete, dacă nu vrea nici așa, te retragi și nu o mai cauți.
I-ai dat un sfat bun, oricum relațiile din ziua de azi nu mai țin, dar de nu se știe niciodată.
Si care-i problema?
Inca esti adolescent, abia acum iesind din copilarie, deci ai tot timpul din lume sa-ti cauti si sa-ti gasesti pe cineva placut, dar cauta incet, fara graba.
Fii atent la redflag-uri daca vrei sa iasa ceva, nu o sa gasesti o fata buna intr-un club de noapte sau dezbracata pe insta care vezi ca atrage baieti prin ceea ce posteaza, numai poze de la spate, numai sexy in orice poza, nu fi atras de cele care sunt sufletul petrecerii, fa-ti un etalon care sa te avantajeze, fete imbracate decent, fete linistite care isi vad de treaba lor, care nu cauta atentia baietilor si nu tin mereu admiratori pe langa ele, care muncesc, e greu, sunt putine dar mai exista, si in loc sa te grabesti cu vreo zapacita apoi sa suferi mai bine cauti cu cap indiferent cat e nevoie sa stai singur, fetele atrase de baieti care iubesc viata de noapte / golani / bombardieri, etc, nu sunt pentru un baiat serios.
anonim_4396 întreabă: