anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa-l fac sa ma placa? sau sa simta macar acea atractie necesara pentru a-i trezi interesul fata de mine? vb cu el pe mess, e mai mare ca mine cu vreo 5 ani, insa am observat ca de la o vreme tot la el ma gandesc, l-am si visat, deci imi place de acest timp, cateodata mi se pare ca si el ma place dar apoi spune niste chestii parca intentionat sa ma scoata din sarite, de exemplu spune ca iese de pe mess ca merge cu masina la agatat, eu ma oftic si nu mai zic nimic, de multe ori mi se pare ca vrea sa ma faca geloasa, sau mi se pare si nu da 2 bani pe mine? eu sunt la liceu, el la facultate, e un baiat cu bani din cate am vazut iar eu nu sunt o fata de bani gata, traiesc mai modest asa, si din aceasta cauza dau foarte mult inapoi ca sa nu ma intalnesc cu el, mi frica de o dezamagire pentru ca eu nu stiu cum dar chiar tin la el, inca nu ne-am intalnit dar cica sa ne vedem odata, dar de cand tot zice si inca n-a venit, e un tip de treaba asa din cate pare, l-am vazut doar la web, cred ca i plac tipele alea cu fite, pfff deci nu stiu ce sa fac, am ajuns sa tin la el asa deodata, asa ma enervez cand sunt pe mess si nu ma baga in seama, sau intra pe mine dar vb asa sec, ce ma sfatuiti sa fac?

2 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa iti vezi de treaba, relatiile de pe mess nu sunt serioase, daca el iti spune ca pleaca la agatat, ce vrei mai mult? Cu tine doar pierde timpul pe mess din lipsa de ocupatie.

| カルメン a răspuns:

Eu zic ac ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii dai de inteles dar discrethee hee ca il placi, poate incearca sa te faca geloasa sa vada cum reactionezi... poate si lui ii place de tine.happy