Sigur, ai dreptate, doar nu cuplezi doua vagoane. Eu te sfatuiesc, sa procedezi, asa cum simti, natural, te duci spre ea si o intrebi, pur si simplu ''ce faci?", iar ea cu siguranta va sti, de ce o intrebi. Nu crezi? Incearca, eu iti urez multa bafta!
Daca ai trecut de etapa "ce faci?", intreab-o daca are un prieten daca iti spune ca "nu", invit-o, direct, la o plimbare sau de ce nu la un...suc sau pizza. Si lasa timiditatea aia la o parte, ca ai sa ramai singur toata viata. Hai, la "razboi"!
Pai lasa timiditatea de o parte! si incearca sa afli daca si ea te place dupa ai putea sa vb cu ea pe mess sa ii lasi niste comm-uri pe facebook! apoi ar trebui sa ii ceri numarul de telefon sai sa vb la tel sau prin sms-uri! final pa pa te pup si dupa cateva zile saptamani sa o intrebi sper ca te-am ajutat funda?
Salut sunt katy si eu sunt faata de liceu faza e ca nu ii spui papa de pup,e o prostie,daca te suna pentru teme e un pas bun si se vede clar ca tine la tine ca altfel ar vorbi cu prietena ei la telefon, si nu conteaza daca esti timid sau nu adica ea te place pentru cine esti nu pentru cea ce vrei sa fi pana la urma o sa fie bine si tipa chiar tine la tine, succes