Buna!
Ca sa ai multi prieteni( fete+baieti) rebuie sa stii sa socializezi si sa comunici. Sunt sigura ca ai in lista de facebook multe persoane pe care le cunosti doar dupa poza de profil, asa-i? Incearca sa intri in vorba cu acele persoane si, cu cat veti discuta mai mult, cu atat acele persoane vor vrea sa vorbeasca cu tine, sa faca un scimb de idei, sfaturi, experienta, etc. Incearca sa iesi in hol la scoala si sa cunosti persoane noi de la alte clase
Sper ca te-am ajutat! Succes!
Poi... eu zic sa te dai bine pe langa ei, daca au fb. sa le dai like...etc! Sa te bagi in seama cu ei si sa discutati despre unele probleme de care ajungeti la un comunacord
Poţi să-ţi faci prieteni pe site-ul ăsta sau pe facebook sau mai multe site-uri.
Fi sociabila, baga-te mai mult inseama cu ceilalti, de exemplu poti sa faci cunostiinta cu prietenii prieteniilor tai
Salut, vorbeste cu copii de langa casa sau bloc si inca ceva: Daca cunosti pe cineva care iese mult in oras (sau parc etc. cu prietenii) mergi cu el si ii cunosti toti prietenii. Cam atat am. Bafta la facut prieteni noi in fiecare zi!
Sa fi cat mai comunicativa, sociabila atat cu fetele cat si cu baietii!
Azi ti-ai facut un prieten nou? maine iti face cunostinta cu un alt prieten de al lui si tot asa!
Succes!
anonim_4396 întreabă: