anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa o intreb pe persoana de care imi place daca putem face o poza impreuna? Sa fie mai discret, nu prea direct, nu avem o legatura prea stransa. Multumesc!

4 răspunsuri:
| AlexSandu17 a răspuns:

Iti propun mai multe:-faci o poza cu multi colegi si ii spui ca e randul lui happy
-pui o prietena sau un prieten spropiat lui si-l pune sa faca poza cu tine
- pui o prietena sau un prieten sa-l roage sa faca o poza impreuna, iar in scel moment sa te cheme si pe tine si sa para ca nu si vrea sau ca nu a fost planificatwinking

| Nudamnume a răspuns:

Daca spui ca nu aveti o legatura prea stransa,incearca sa te apropii de acea persoana,asa am facut si eu,usoor, cu calm, cu vorbe frumoase(nu exagera prima oara), apoi persoana aceea se va simti placut in preajma ta si apoi, vine pozicaa. Sper ca te-am ajutat.

| sakura021 a răspuns:

Hei! Chiar zilele astea o colega mai ciudata de-a mea a facut o poza cu cel de care ii placea... Si el... Ca sa-si bata joc de ea, a pus-o pe facebook cu statusul "poze cu fanii".
Asa ca un mic sfat in asta este sa nu te duci ca "vaca/boul" la el si sa-i spui ca vrei sa faci o poza cu el/ea.
Sincer, cred ca ar trebui sa vorbesti cu un prieten ca atunci cand esti impreuna cu persoana de care iti place sa spuna ceva in gen "Hai sa facem o poza", iar dupa ce faceti poza de grup, tot acel prieten sa zica "Acum voi doi"

Sper ca te-am ajutat

| Alexandra9898tha a răspuns:

Cand iesi cu ea in oras poti sa-i spui:,, Hey vrei sa faci o poza cu mine!''. Dar cel mai bine spune-i ca-ti place de ea, chiar daca nu este reciproc nu inseamna ca nu puteti sa mai fiti prieteni, dar poate ai noroc. Incercarea moarte n-are!