Din cate am incercat eu, cred ca poti sa pui o carpa[un material textil] peste partea cu guma apoi dai cu fierul de calcat peste. ar trebui sa se i. a...
Deci sper sa nu incepi sa razi .chiar vorbesc serios... da cu otet peste guma si sub guma( adica pe partea interioara a pantalonului) si iti spun ca se ia guma .acest lucru a fost si dovedit stiintific ...si eu am incercat la fel si a mers...
Nu da cu fierul de calcat, o intinzi mai rau.
Un truc aplicat de mine si alte persoane: pune-i intr-o punga si baga-i in congelator. Guma se va intari rau si o vei putea dezlipi foarte usor si apoi ii speli normal.
Uite, poti sa incerci sa ii bagi la congelator.stiu ca suna aiurea, insa guma se intareste si cade repede de pe ei. dar sa nu ii lasi prea mult.doar pana nu mai e guma moale si o poti dezlipi de aqolo
Freaca bine locul cu pricina cu gheata, apoi incinde-o cu fierul de calcat.Mare parte poti s-o iei cu mana, daca raman bucatele mici repeti operatiune cu gheata si cu fierul si tot asa
succes
xoxo, mary
Cu un diluant (ex: acetona), dar pantalonii nu trebuie sa fie din material plastic.
Eu am pus o bucata de ziar peste guma, am dat cu fierul de calcat si asa am scapat de guma! Toata guma se va lipi de ziar!
Eu am reusit sa scot guma de mestecat de pe o pereche de pantaloni scurti (din bumbac) aplicand o punga de gheata direct pe guma (se intareste si devine casanta). Daca pui pantalonii in congelator, tesatura ar avea de suferit si ai putea sa-i rupi.
Foarte usor pui o foaie de hartie pe guma si ii calci cu fierul de calcat, si asa cand iei foaia guma ramane pe foaie.Repeti de cateva ori pana se ia de tot.Desigur functioneaza daca e recent lipita, asa ca daca nu se ia solutia e sa cumperi altii
anonim_4396 întreabă:
Tabyta_7916 întreabă: