anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa schimb o fata care are o aripa de inger si una de drac cum ar veni...nu stiu cum sa va explic dar poate intelegeti c vreau sa zic

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai tocmai asta/i spilul, daca ar fi avut amandoua aripile la fel ar fi fost prea plictisitor, las/o asa cum este altfel nu v/a mai fi... EA!

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Colegii mei de dincolo, zic, in carti, k a incerca sa-l schimbi pe celalalt e cea mai sigura cale de esec! Daca cedeaza, k n-are incotro, te va uri! Ideal e sa inveti sa faci compromisuri, fara ele nu am putea trai decat singuri, k Robinson Crusoe! Nu uita k fiecare avem atat calitati, cat si defecte, si suntem apreciati pentru totalul lor de fapt!, si interactiunea cu ceilalti... Mai lasa si tu, mai lasa si ea, vedeti, k trebuie sa mearga! Bafta! si mai scrie-ne! psiho

mira
| mira a răspuns:

Iubeste-o asa cum este.Acesta este farmecul ei.In general oamenii nu pot fi schimbati, pana la urma natura lor rabufneste. Cel mult pot fi ajutati sa-si constientizeze defectele si sa se autocontroleze. Mira

April
| April a răspuns:

Iubeste-o ca merita. Daca ai schimba-o cu alta ai putea sa dai peste una cu o singura aripa. DACA-ARavea numai o aripa de inger te-ai plictisi de atata dulceata, dac-ar avea numai pe cea de drac ai avea o viata imposibila.ASAca ai exact fata care-ti trebuie ca sa ai o viata frumoasa si interesanta. DAR, DINCOLO DE eroina ta, sa stii ca si tu ai doua aripi:una de poet si alta de destept...Intrebarea ta e grozava...persevereaza...

Bula
| Bula a răspuns:

Inteleg, dar nu pricep.
Vrei sa schimbi raiul cu iadul sau personalul acestora intre ei?
devil