| Ager1977 a întrebat:

Cum ati proceda dacă te poți intalni cu o fată ce o placi mult dar nu poate veni singură? Ps. Ci cu soțul ei, e măritată! Eu nu vreau să mă duc deoarece la ce simt pentru ea nu-mi pot stăpâni emoțiile și stările! Spuneți-mi cum să procedez! Vă rog!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atat timp cat ea nu zice sa va vedeti nu forta nota. e un om la mijloc si daca s.ar da la tine si tu sa o fu.ti stiind ca are un sot care e om de treaba probabil sau nu ar fi ceva naspa sau intreab-o daca e tratata rau de barbat atunci ai sanse sa te dai la ea

| Adry05 a răspuns:

Să-ți cauți naiba una singură

| romeo78 a răspuns:

Nu te duce, dar nu o mai contacta! Are familie, soț, deci nu poți ști cum va reacționa soțul!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tu te poți, ea nu poate, tu nu vrei.
Ești întreg la minte și la cap?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Rusinos, dar am fost in situatii din astea.
Nu te duci de fata cu sotul. Accepti sa faceti cunostinta candva, dar in rest, o presezi sa va vedeti doar cand poate scapa de el. Panaramele care fac din astea, adora sa-si adune cate 2-3-8 crush-uri la un loc. Daca se si iau la bataie, pentru ele e mirific.

| Sofer a răspuns:

Cand e sotul la servici, te duci la ea. laughing

| Ineys a răspuns:

Inveti niste tehnici de autoaparare inainte sa nu cumva sa te bage sotul in spital.

| DarthNiger a răspuns:

Deci iti place de o femeie maritata? dar intrebarea este...ei ii place de tine? poate ca nu iti place de ea, poate ai doar ce se cheama un ''crush'', in mod normal nu cred ca ar trebui sa te vezi cu ea, fiind o femeie maritata, situatia e cam complicata si cel mai bine ar fi sa renunti, numai daca ea isi paraseste barbatul intre timp.

| Uvox a răspuns:

Genul de treaba care te va duce la probleme. Renunță cat mai ai timp.

| Daniel323 a răspuns:

Poate faceti ceva in 3.
Poate o sa te cuplezi cu sotul ei si ramane tipa singura.

| qwertpro a răspuns:

Salut,din pacate in situatia data nu cred ca ar trebui sa te intilnesti cu ea.Gandeste-te si tu logic,ea are un sot pe care il iubeste,crezi ca va renunta ea atat de usor de dragul unui barbat pe care nu il cunoaste atat de bine? Sunt sigur ca sotul ei nu te va lasa sa te implici in familia lor, si va fi gata sa faca orice pentru asta, astfel iti vei creea multe probleme. Daca ea va renunta la el, si va veni la tine, atunci doar vei distruge o familie.Nu te atasa atat de tare de fata aceasta. Oamenii vin si pleaca din viata noastra, vei mai iubi si sunt sigur de asta.Vei cunoaste multe fete singure si te vei indragosti la sigur de una dintre ele cu care poti avea un viitor cu adevarat fericit si luminos.Accepta ca unele relatii nu pot fi nici de cum legate, si uneori trebuie sa renuntam la ele pentru a putea lega altele mai bune.Nu te intilni cu ea daca stii ca te vei simti urat, doar iti vei face rau tie astfel si iti vei provoca multa durere.Asa e viata, nu putem avea mereu tot ceea ce ne dorim, de altfel ea nu si-ar mai avea rostul.