| Sofer a întrebat:

Cum ați reacționa dacă ați afla ca fostul/a se angajează la aceeasi firma cu voi si surpriza face ca o sa fiți colegi si ca o sa dai ochii mereu cu ea/el?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Excelenta intrebare nota 10

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi dau demisia

Bula
| Bula a răspuns:

Ce ar face conducerea firmei daca ar afla ca exista un ordin de restrictie la distanta intre fostii soti?

| AnemonaP a răspuns:

Având in vedere ca nu m-am,, războit" cu vreun fost și toate despărțirile au fost amiabile și am păstrat legătura, n-ar fi deloc mare chestie

| Freya1 a răspuns:

Chiar daca nu imi plac chestiile alea de "hai sa pastram aparentele ca suntem fericiti" trebuia macar pentru o poza sa le face-ti pe plac si dupa sa va vedeti de ale voastre ca nu era asa greu.

| Frank51 a răspuns:

Unii lucrează de acasă happy, dar totuși în cazul ipotetic în care se întâmplă asta la un loc de muncă fizic, mi-ar fi indiferent.

| Lioana a răspuns:

Nu m-ar deranja. Daca e un fost, e o persoana pe care am iubit-o cândva. Si nu as putea avea o senzatie neplacuta daca as vedea acea persoana la locul de munca. Eu nu trec de la dragoste la ura.

| Lukasssz a răspuns:

As face tot ce imi sta in putinta ca sa demisionez.

| Eireann a răspuns:

Tot timpul las loc de "Buna ziua" cand inchei o relatie, nu inteleg cum 2 oameni care s- au iubit pot ajunge sa nu se suporte. Deci nu as avea nici o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am pățit sa mi se imprieteneasca cu membri familiei, asa ca am evitat sa merg acolo cand era el.Dar daca e vorba de locul de munca, probabil as păstra distanță si as menține o "relație" strict profesională cat se poate de distantă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ar fi indiferent.

| TheStrategist a răspuns:

Nu m-ar deranja.