anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati reactiona si ce ati face daca partenerul vostru ar mai vorbi cu fosta/fostul? Si nu numai ca vorbesc, dar isi fac favoruri si totul pe la spatele vostru.Nu pun intrebarea asta intamplator, ci pentru ca mi s-a intamplat asta...si nu o data. Evident,m-am simtit ca cea mai mare fraiera, dar l-am iertat mereu.Acum nu mai vreau sa-l iert dar ma suna si-mi spune ca ma iubeste si chestii d-astea.E complicat pentru ca sunt multe la mijloc, dar m-am saturat de chestiile astea.Ce sfaturi aveti?

Răspuns Câştigător
| MihaiElenaP a răspuns:

Stiu ca sentimentul e foarte dureros dar intai de toate trebuie sa iti fie tie bine si acum si pe viitor ceea ce acum nu iti este.Si trebuie sa te gandesti ca mai rau de atat oricum nu poate fi deoarece tu deja traiesti cu teama in suflet, macar asa stii ca scapi si de temeri si de el in caz ca nu te iubeste.Nu are rost sa iti strici tineretea cu cineva care nu iti impartaseste sentimentele. Sper sa iti fie bine indiferent de deciziile pe care le iei.

12 răspunsuri:
| anabelisa a răspuns:

Din punctul meu de vedere,lui ii convine aceasta ipostaza(ii este,,caldut'' intre doua fete pe care le poate manevra dupa cum ii pofteste inima). Este doar un baiat care,cred eu profita de bunavointa ta de a-l ierta de cate ori se intampla sa calce stramb.
Sincer iti spun,daca m-as fi fost in locul tau de prima data i-as fi spus:O preferi pe ea? Poti sa pleci,nu este nicio problema! Ai fost o simpla persoana care nu si-a lasat urma in viata mea, desi ai fact parte din ea.
In concluzie, ce ai de facut? Dupa cum a spus si sherkhanbig grinA-I PAPUCII!
Iti garantez ca te vei simti mai bine, o sa scapi de o simpla raceala, care nu te lasa sa fii sanatoasa!

| anabelisa a răspuns (pentru anabelisa):

Daca as fi fost in locul tau

| rousz a răspuns:

Sincer? ma pun in momentul acesta in situatia ta ...eu nu as mai sta cu el, e vorba ca o relatie sa fie bazata pe respect, incredere, comunicare si mai apoi iubire, incearca sa discuti totusi cu el si incearca sa-l faci sa realizeze unde a gresit ( precum atunci cand ii spui unui copil uite acolo ai gresit ) sti doar baietii se maturizeaza mai greu decat noi, incercati vorbiti si daca tu simti si crezi ca se mai poate nu ezita si mai dati-va o sansa! oricum speranta moare ultima nu? succes

| sherkhan a răspuns:

Dai papucii,

| MihaiElenaP a răspuns:

Am trecut prin din astea; eu i-am dat clar de ales chiar de am riscat sa il pierd dar macar asa stiam daca merita sau nu sa mai pierd vremea cu el...i-am spus ca nu ma deranjeaza sa se salute dar doar atat daca nu eu plec...si ma ales pe mine si chiar toamna trecuta am facut si cununia civila si nu am mai avut nici neplaceri.

| MihaiElenaP a răspuns:

Multumesc! Poti incerca si tu la fel chiar de iti e frica ca poate il pierzi dar mai bine aflii de pe acum daca te iubeste sau nu cu adevarat. Iubirea cere sacrificii din partea amandoura si nu cred ca iti va fi bine daca mai tarziu realizezi ca totul a fost in zadar.

| NaNeSuDhOp a răspuns:

Pai sa nu il crezi ca face asa pana se impaca cu tine apoi revine la vechiurile obiceiuri

| Andrew1UiteCevaNou a răspuns:

Pai incercati sa vorbiti. Eu nu stiu situatia voastra, dar in locul tau as lua o pauza. Si daca el s-ar impaca cu fosta, atunci e clar ca nu m-a iubit sau nu ma mai iubeste. Iar daca m-ar astepta pana as fi gata cu decizia finala, l-as ierta. Cum am mai spus, chiar nu stiu situatia ta, dar eu asa as proceda.

| RealityCheck a răspuns:

Sincer sfatul meu este sa uiti de el deoarece daca a gresit si l-ai iertat v-a repeta greseala pentru ca spune ca esti proasta si il ierti iarasi, eu te sfatuiesc sa nu iti mai faci singura rau. Ar mai fi ceva, dar nu prea merita sa te cobori la nivelul aleia (fosta lui) dar ar merita o bataie sora cu moartealaughing

| Impossible22 a răspuns:

E destul de jenant sa afli mai ales ca fac toate astea pe la spatele tau... ori sunt doar,, buni prieteni '' ori te insala dar nu vrea nici sa se desparta de tine ...acum nu stiu ramane la alegerea ta dar eu una nu l.as mai ierta mai ales ca ai o viata intreaga pe care ti.o poti petrece alaturi de un baiat care chiar te iubeste si are ochi numai pentru tine si nu face lucruri pe la spatele tau! Macar daca era un baiat,, calumea'' iti spunea si nu.ti ascundea toate astea!

| Impossible22 a răspuns:

Cu placere dar oricum trebuie sa te gandesti bine ca astfel de baieti nu sunt prea seriosi si dupa tu suferi...

| cxxcvcz a răspuns:

Gandeste-te bine inainte de toate. Pune pe hartie de ce te-ai departi si de ce ai ramane cu el/ea, daca e mai bine cu el/ea decat fara el/ea, daca ti-ar fi mai usor fara el/ea sau nu. Intotdeauna e bine sa te gandesti de 10 ori inainte de a lua o decizie.
Dar eu sa fiu un locul tau, nu mi-ar place sa mi se intample asta, iar daca mi s-ar intampla m-as desparti. Mai exista si alti baieti/alte fete.